Βρετανία: Ο… απείθαρχος πατέρας του Μπόρις Τζόνσον και η ατάκα που προκάλεσε σάλο (Video)

Βρετανία: Ο… απείθαρχος πατέρας του Μπόρις Τζόνσον και η ατάκα που προκάλεσε σάλο (Video)
Πηγή φωτογραφίας: Mike Galsworthy Τwitter

Η Βρετανία δεν ακολουθεί την τακτική των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού. Παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, έχει συστήσει επανειλημμένα στους πολίτες να αποφεύγουν τις εξόδος στις παμπ, στα κλαμπ, στους κινηματογράφους αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ραγδαίας διάδοσης του ιού.

Οι συμβουλές του Τζόνσον δεν φαίνεται να ασκούν επιρροή στον πατέρα του. Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο ITV ότι εάν νιώσει την ανάγκη να επισκεφθεί κάποια παμπ, θα το κάνει. «Φυσικά και θα πάω. Εάν νιώσω ότι θέλω να βγω σε κάποια παμπ, θα το κάνω», τόνισε, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους του καναλιού και φυσικά εκατομμύρια Βρετανούς.

Η δήλωση του Στάνλεϊ Τζόνσον έχει γίνει viral στο Twitter, με εκατοντάδες οργισμένα σχόλια (τόσο για τον πατέρα, όσο και για τον υιό Τζόνσον) να συνοδεύουν το χαρακτηριστικό απόσπασμα. Όσο για τον πρωθυπουργό; Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τον πατέρα του, εκείνος προτίμησε να «ντριμπλάρει» το θέμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter