Βρετανία: Θετικός στον κορονοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

Βρετανία: Θετικός στον κορονοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος μετά από τεστ που του έγινε, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος από το γραφείο του αλλά και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό από ποιον κόλλησε τον κορονοϊό ο Πρίγκιπας καθώς είχε τις τελευταίες εβδομάδες πολλές συναντήσεις στο πλαίσιο του ρόλου του» επισημαίνει εκπρόσωπος του γραφείου του.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο 71χρονος Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζει ήπια συμπτώματα «αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει καλή».

Η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς έχει επίσης υποβληθεί στο τεστ αλλά έχει βγει αρνητική στον ιό.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

Πηγή από τα βασιλικά ανάκτορα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις τη Δευτέρα και έλαβε τα αποτελέσματα χθες, Τρίτη. Ο Κάρολος έχει μιλήσει τόσο με τη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και με τα παιδιά του.

Τελευταία είδε την 93χρονη βασίλισσα το πρωί της 12ης Μαρτίου, έπειτα από μια τελετή απονομής και πριν από το νωρίτερο χρονικό σημείο κατά το οποίο θα μπορούσε να μεταδώσει τη νόσο.

«Η υγεία της βασίλισσας είναι καλή» επισήμανε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Η βασίλισσα είδε τελευταία φορά τον πρίγκιπα της Ουαλίας, για σύντομο χρονικό διάστημα, έπειτα από μια τελετή απονομής, το πρωί της 12ης Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ευημερία της».

Πηγή από τα ανάκτορα σημείωσε ότι το νωρίτερο που ο Κάρολος θα μπορούσε να μεταδώσει τη νόσο είναι η 13η Μαρτίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter