Βρετανία: Οργισμένος πατέρας άρρωστου παιδιού «τα χώνει» στον Μπόρις Τζόνσον μέσα στο νοσοκομείο (Video)

Βρετανία: Οργισμένος πατέρας άρρωστου παιδιού «τα χώνει» στον Μπόρις Τζόνσον μέσα στο νοσοκομείο (Video)

Έξαλλος έγινε ένας πατέρας μόλις είδε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον να πραγματοποιεί επίσκεψη στο νοσοκομείο Whipps Cross Hospital στο βορειοανατολικό Λονδίνο και μάλιστα συνοδευόμενος από τον τύπο. 

«Δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί, δεν υπάρχουν αρκετές νοσοκόμες. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας έχει καταστραφεί, και τώρα έρχεστε εδώ για επικοινωνιακούς λόγους», είπε εξοργισμένος ο Omar Salem, του οποίου το μόλις επτά ημερών βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κινδύνεψε να πεθάνει. 

Ο πατέρας εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Μπόρις Τζόνσον που τον κοιτούσε υπομονετικά του είπε πως «δεν υπάρχει τύπος εδώ». 

Τότε ο Omar Salem δείχνοντας τις κάμερες που υπήρχαν και αποθανάτιζαν το στιγμιότυπο είπε: «Τι εννοείτε ότι δεν υπάρχει τύπος εδώ, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός του εξήγησε ότι βρισκόταν εκεί για ενημερωθεί για την κατάσταση. Τότε ο οργισμένος πατέρας του είπε: «Δεν είναι λίγο αργά; Χρόνια και χρόνια και χρόνια καταστρέφεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας».

Μόλις ο Μπόρις Τζόνσον έφυγε από το νοσοκομείο ο Omar Salem έγραψε στο twitter: «Ο Μπόρις Τζόνσον είχε την τόλμη να έρθει στο νοσοκομείο Whipps Cross για επικοινωνιακούς λόγους στον παιδικό θάλαμο όπου η κόρη μου είναι ηλικίας 7 ημερών, αφού εισήχθη στο τμήμα επειγόντων χθες το βράδυ. Η ομάδα των γιατρών εκεί ήταν μεγάλη, ωστόσο, όταν μπήκε στο θάλαμο κανένας γιατρός δεν την επισκέφθηκε».

Ο Alan Gurney, διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείου, ζήτησε συγνώμη για τη φροντίδα που δόθηκε στην κόρη του Omar Salem. 

«Βρισκόμαστε συνεχώς σε επανεξέταση των επιπέδων στελέχωσης των θαλάμων μας για να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς μας είναι ασφαλείς ανά πάσα στιγμή, αλλά περιστασιακά – όπως συνέβαινε στην αίθουσα αυτή χθες το βράδυ – μια απροσδόκητη έκτακτη ανάγκη σε ένα μέρος του νοσοκομείου μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή πίεση κάπου αλλού» είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=VSexcz8EMZg

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter