Βρετανία: Ποιο θα είναι το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας; – Βροχή τα στοιχήματα

Βρετανία: Ποιο θα είναι το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας; – Βροχή τα στοιχήματα

Θα είναι Άρθουρ, Άμπερτ ή Σέιν; Ή μήπως Φίλιπ ή Τζέιμς; Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συχνά επιλέγουν “κλασικά” μικρά ονόματα, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, να κάνουν μια αντισυμβατική επιλογή για τον νεογέννητο γιο τους.

Αν προτιμήσουν ονόματα των στενών συγγενών τους, τότε προκρίνονται τα “Κάρολος” –ο παππούς του μωρού και διάδοχος του βρετανικού θρόνου– ή “Φίλιππος”, από τον δούκα του Εδιμβούργου, τον προπάππου, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Άλλα μικρά ονόματα που συνηθίζονται στη βασιλική οικογένεια είναι τα Αρθούρος, Ιάκωβος (Τζέιμς), Αλβέρτος και Εδουάρδος.

Στο γραφείο στοιχημάτων William Hill προκρίνεται το “Αρθούρος”, ενώ στο Paddy Power μεταξύ των φαβορί είναι τα “Αλέξανδρος” και “Ιάκωβος”.

Αλβέρτος ήταν το μικρό όνομα του συζύγου της βασίλισσας Βικτωρίας, αλλά και του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, ο οποίος όμως επέλεξε να αποκαλείται “Γεώργιος” όταν ανέβηκε στον θρόνο. Είναι επίσης ένα από τα μικρά ονόματα του ίδιου του πρίγκιπα Χάρι.

Το Αρθούρος, από τον θρυλικό βασιλιά των ιπποτών της στρογγυλής τραπέζης, είναι ένα από τα μικρά ονόματα του πρίγκιπα Καρόλου, του γιου του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και του μικρότερου γιου του τελευταίου, πρίγκιπα Λούι – το όνομα έχει επανέλθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία.

Στο μπλογκ The Tig που διατηρούσε η Μέγκαν παλαιότερα και το οποίο δεν υπάρχει πια, είχε αναφέρει ότι ένα από τα αγαπημένα της ονόματα είναι το “Γκρέι”, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Στις ΗΠΑ, αυτήν την περίοδο είναι της μόδας το όνομα Λίαμ και ακολουθούν τα Νόα και Ουίλιαμ. Στη Βρετανία, πρώτα σε προτιμήσεις μικρά ονόματα είναι τα Όλιβερ, Χάρι και Τζορτζ.

Τα γραφεία στοιχημάτων δεν αποκλείουν να δοθεί στο παιδί κάποιο όνομα που συνηθίζεται περισσότερο στις ΗΠΑ, όπως τα Μπράντλεϊ ή Σπένσερ – το τελευταίο ήταν επίσης το επώνυμο της μητέρας του Χάρι, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Αυστραλία, ο πατέρας του Καρόλου αστειεύτηκε για το θέμα: “Μεταξύ μας, υποψιάζομαι ότι τα ονόματα Κάιλι και Σέιν θα περιλαμβάνονται στον κατάλογο”, των προτεινόμενων είπε.

Μπορεί το πριγκιπικό ζεύγος να είναι γνωστό με τα μικρά ονόματα “Χάρι” και “Μέγκαν”, όμως έχουν και η δύο πολλά μικρά: Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ για εκείνον και Ρέιτσελ Μέγκαν για εκείνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter