Βρετανία: «Τρέμουν» οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ, μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ

Βρετανία: «Τρέμουν» οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ, μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ

Να ακυρώσει τις συναυλίες του στη Βρετανία, για την ασφάλεια όλων, ζητούν από τον Τζάστιν Μπίμπερ οι θαυμαστές του, μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, σε στάδιο του Μάντσεστερ, με 22 νεκρούς – μεταξύ των οποίων πολλοί έφηβοι – και 59 τραυματίες.  

Ο καναδός Μπίμπερ, 23 ετών, που αποτελεί εφηβικό ίνδαλμα, πρόκειται να δώσει υπαίθρια συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, τον Ιούλιο. Αλλά οι θαυμαστές του γέμισαν τους κοινωνικούς ιστότοπους με μηνύματα που ζητούσαν να ακυρωθεί η εμφάνισή του εκεί, για την ασφάλεια και των δύο πλευρών, θαυμαστών και καλλιτέχνη.

Μερικά μηνύματα αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Σκούτερ Μπράουν, ο οποίος αποτελεί καλλιτεχνικό πράκτορα και της Αριάνα Γκράντε, επίσης 23, της οποίας η τεράστια βάση θαυμαστριών παρακολουθούσε τη συναυλία της στο Μάντσεστερ, τη Δευτέρα τοβ βράδυ, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες.

Η Λιάν Μάρρεϊ, 20, η οποία ζει στην Ιρλανδία, έχει εισιτήρια για τη συναυλία του Μπίμπερ, στο Δουβλίνο, τον Ιούνιο, αλλά είπε ότι μετά την τρομοκρατική ενέργεια της Δευτέρας, σκέφτεται να τα πουλήσει. «Απλώς δεν θέλω, κάτι που θα ήθελα να είναι φανταστική νύχτα, να καταλήξει σε κάτι όπως η χτεσινή», είπε στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ένα από τα εισιτήρια.

Οι περιοδείες αποτελούν μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για μουσικούς, τα τελευταία χρόνια. Οι 10 μεγαλύτερες περιοδείες παγκόσμια, έφεραν εισπράξεις 1,67 δισ. δολαρίων (1,50 δισ. ευρώ) συνολικά το 2016, σύμφωνα με την έκδοση Pollstar της μουσικής βιομηχανίας. Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μόνο είχε εισπράξεις 268,3 εκατ. δολαρίων (240 εκατ. ευρώ).

Οι εμφανίσεις των αστεριών της ποπ, όπως η Τέιλορ Σουίφτ, ο Μπίμπερ, το συγκρότημα αγοριών της ποπ One Direction και η Γκράντε βρίσκονται μεταξύ των πιο υψηλά αμειβόμενων. Η Γκράντε έκανε εισπράξεις 25 εκατ. δολαρίων (22,3 εκατ. ευρώ) και άνω, από περιοδείες μεταξύ του Απριλίου του 2016 και του Απριλίου του 2017, σύμφωνα με την Pollstar, ενώ ο Μπίμπερ είχε συνολικές εισπράξεις 163 εκατ. δολαρίων (146 εκατ. ευρώ) το 2016.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter