Βρετανία: Τζόνσον, Κάρολος και ο υπουργός Υγείας θετικοί στον κορονοϊό – Καλά στην υγεία της η Βασίλισσα

Βρετανία: Τζόνσον, Κάρολος και ο υπουργός Υγείας θετικοί στον κορονοϊό – Καλά στην υγεία της η Βασίλισσα

Μετά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, και ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησής του, ο Ματ Χάνκοκ, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Διαγνώσθηκα θετικός. Ευτυχώς τα συμπτώματά μου είναι ελαφρά και εργάζομαι από το σπίτι μου και είμαι σε απομόνωση», δήλωσε στο Twitter ο βρετανός υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε και εκείνος πως είναι θετικός στον ιό.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ελαφρά συμπτώματα και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τώρα είμαι σε απομόνωση αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού μέσω τηλεδιασκέψεων. Μαζί θα τον νικήσουμε», δήλωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Καλά στην υγεία της η Βασίλισσα

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον, το Παλάτι ενημέρωσε για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στις 11 Μαρτίου και παραμένει σε καλή υγεία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. όσον σφορά, για τον Κάρολο, εκείνος είδε για τελευταία φορά τη βασίλισσα το πρωί της 12ης Μαρτίου, πριν από το νωρίτερο που θα μπορούσε να έχει μολυνθεί από τον ιό, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

«Η βασίλισσα είδε για τελευταία φορά τον πρωθυπουργό την 11η Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές σε σχέση με την ευημερία της», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Η βασίλισσα, 93 ετών, βρίσκεται τώρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της δυτικά του Λονδίνου, μαζί με τον σύζυγό της, τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, και μικρό αριθμό προσωπικού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter