Βρέθηκαν 60 κιλά κάνναβης μέσα σε εγκαταλειμμένο ΙΧ

Βρέθηκαν 60 κιλά κάνναβης μέσα σε εγκαταλειμμένο ΙΧ

Σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, στο 72ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών, βρέθηκαν 60 κιλά κάνναβης από αστυνομικούς. Το Ι.Χ εκτιμάται ότι εγκαταλείφθηκε λόγω βλάβης.

Συνελήφθη ένας 32χρόνος, αλβανικής καταγωγής και αναζητούνται ακόμα δύο συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές , άνδρες του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, εντόπισαν την περασμένη Παρασκευή στην εθνική οδό, αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης. Ερευνώντας στη συνέχεια το αυτοκίνητο, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών και ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι την ποσότητα κάνναβης, μετέφεραν ο 26χρονος και ο 28χρονος. Όμως, λόγω της βλάβης που παρουσίασε το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψαν και στη συνέχεια ο 32χρονος τους βοήθησε, προκειμένου να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον 32χρονο στους Αγίους Θεοδώρους και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, για να απολογηθεί. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου και του 28χρονου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter