Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι – Άγνωστο ακόμα το πώς, αφού δεν βρέθηκαν αποτυπώματά του

Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι – Άγνωστο ακόμα το πώς, αφού δεν βρέθηκαν αποτυπώματά του

DNA του Ζακ Κωστόπουλου, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας και που ο κοσμηματοπώλης ισχυρίζεται ότι το κρατούσε ο Ζακ κατά την είσοδό του στο κατάστημα. 

Διαβάστε επίσης: Μόνο στην πόρτα του κοσμηματοπωλείου και όχι στο εσωτερικό βρέθηκαν αποτυπώματα του Ζακ (Photo)

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του στο μαχαίρι

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά από τους απαραίτητους ελέγχους δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι, πράγμα που καθιστά αβέβαιο το πώς εντοπίστηκε το από το DNA του πάνω σε αυτό. Μία πιθανή εξήγηση μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός πως ο Ζακ ήταν βαριά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να αφήσει στο σημείο της δολοφονίας δείγμα από το DNA του (από σύρσιμο, από το αίμα που έχασε κλπ). 

Διαβάστε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος – Νέα μαρτυρία που σοκάρει: Τού κλωτσάγανε το κεφάλι και τρανταζόταν – Υπήρχε κι άλλος

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως σε βίντεο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τη Εφημερίδα των Συντακτών και δείχνει το δεύτερο λιντσάρισμα του Ζακ, αυτή τη φορά προήλθε από την αστυνομία, φαίνεται αστυνομικός ο οποίος κρατάει με γυμνό χέρι το μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης: Και αστυνομικοί λίντσαραν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο – Νέο Video δείχνει τι έγινε – Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter