Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι – Νεκρός θεωρείται και ο 8χρονος γιος της

Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι – Νεκρός θεωρείται και ο 8χρονος γιος της

Η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ βρέθηκε πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα με κανό που είχε με τον 8χρονο γιο της (ο οποίος θεωρείται επίσης νεκρός) στο Τσέσαπικ Μπέι της περιοχής Μέριλαντ.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, μετά από αρκετές μέρες ερευνών η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε σε νερό βάθους περίπου 7,5 μέτρων. Η 40χρονη αγνοούνταν μαζί με τον μικρό της γιο από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον ισχυρό άνεμο και δεν γύρισε ποτέ στην ακτή. 

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ένα αναποδογυρισμένο κανό που ταίριαζε με την περιγραφή εκείνου που αναζητούνταν εναγωνίως από τις Αρχές βρέθηκε, χωρίς κανένα ίχνος των επιβατών του τριγύρω.

Τα τελευταία 24ωρα τόσο η Μέιβ όσο και ο μικρός Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί, με εναέρια μέσα και τεχνολογία υποβρύχιας απεικόνισης σόναρ να «επιστρατεύονται» για τον εντοπισμό των σορών τους.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της, η οικογένεια είχε επιλέξει να πάει στο άδειο εξοχικό σπίτι για να αυτο-απομονωθεί εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού, σε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Όπως αναφέρει το NBCnews επικαλούμενο τα πρώτα στοιχεία της προκαταρκτικής έρευνας ενδεχομένως προσπάθησαν να πιάσουν με το κανό μια μπάλα που είχε πέσει στο νερό και δεν μπόρεσαν να ξαναβγουν στην στεριά.  

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι η αναζήτηση για τη σορό του 8χρονου αγοριού θα συνεχίστεί σήμερα, Τρίτη. 

Πηγή: nbcnews.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter