Βρέθηκε νεκρή η Ισπανίδα Οτσόα, παλιά Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι

Βρέθηκε νεκρή η Ισπανίδα Οτσόα, παλιά Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι

Η παλιά Ολυμπιονίκης του αλπικού σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, που είχε εξαφανιστεί από τον Αύγουστο και για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μια τεράστια επιχείρηση, βρέθηκε σήμερα το πρωί (5/9) νεκρή σε τοποθεσία λίγο έξω από την Μαδρίτη.

Η 56χρονη Ισπανίδα εντοπίστηκε νεκρή σε σημείο κοντά στην κατοικία της στην πόλη Σερσεντίγια, εκεί όπου ζούσε μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της με τον οποίο είχαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας «έφερε βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από πτώση». Ωστόσο –συμπληρώνουν- πως ο ιατροδικαστής δεν ήταν ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει αν επρόκειτο για ατύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.

Η Οτσόα –αναφέρουν οι πληροφορίες- είχε φύγει από το σπίτι της στις 23 Αυγούστου, χωρίς το κινητό της και ο τελευταίος που την είδε ζωντανή ήταν ένας γείτονάς. Σύμφωνα με την «El Pais» από τη στιγμή της εξαφάνισης δεν είχε χρησιμοποιήσει τις κάρτες της και την περασμένη Κυριακή (1/9) εντοπίστηκε σε κοντινή τοποθεσία το αυτοκίνητό της. Στις έρευνες συμμετείχαν πάνω 100 από αστυνομικοί, πυροσβέστες και πολλοί εθελοντές.

Η άτυχη Οτσόα ήταν η πρώτη Ισπανίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς κατάκτησε το χάλκινο στο αλπικό σκι το 1992 στην Αλμπερβίλ της Γαλλίας. Παράλληλα ήταν για πολλά χρόνια πρωταθλήτρια Ισπανίας στο ίδιο αγώνισμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter