Βρέθηκε νεκρός ο Αντονι Γκράντι, παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Πανελλήνιου

Βρέθηκε νεκρός ο Αντονι Γκράντι, παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Πανελλήνιου

Νεκρός βρέθηκε στις ΗΠΑ ο παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και του Πανελλήνιου ο Άντονι Γκράντι. 

Ο Αμερικανός άσος ο οποίος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε προχθές νεκρός στις ΗΠΑ χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά τα αίτια του θανάτου του παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Το τραγικό νέο έκανε γνωστό ο άλλοτε προπονητής του στο Κολέγιο του NC State, Άρτς Μίλερ μέσω twitter.“Άσχημα νέα έχω σήμερα. Ο Άντονι Γκράντι πέθανε το απόγευμα” έγραψε μεταξύ άλλων ο Μίλερ.

Ο Γκράντι γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1979. Είχε ύψος 1μ.91 και αγωνιζόταν ως σούτινγκ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στο NC State και τη σεζόν 2002-03 αγωνίστηκε πρώτη φορά στην Ευρώπη με την γερμανική Όλντενμπουργκ. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για τον Πανελλήνιο, όπου αγωνίστηκε δύο σεζόν και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα την σεζόν 2007-08. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιταλία, Τουρκία, Φιλιππίνες και Ιράν και τη σεζόν 2010-11 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ (2010-11) και την Καβάλα (2012-13).

Όμως γενικότερα, η ζωή του Γκράντι ήταν γεμάτη περιπέτειες, ειδικά από τη στιγμή που σταμάτησε το μπάσκετ. Συνελήφθη από την αστυνομία αρκετές φορές επειδή οδηγούσε μεθυσμένος. Αργότερα πήγε στη Γκάνα, όπου μάλιστα έκανε δύο χρόνια φυλακή. Στις 6 Ιουνίου φέτος, χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του έναν πεζό, τον οποίο εγκατέλειψε αρχικά για να παραδοθεί λίγες ώρες αργότερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter