Βρέθηκε στην Γαλλία η επτάχρονη Βαλεντίν

Βρέθηκε στην Γαλλία η επτάχρονη Βαλεντίν

Τέλος δόθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν μετά τον εντοπισμό της επτάχρονης στη Γαλλία.

Το παιδί βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Η μικρή εξαφανίστηκε από το Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν είχε δώσει σημάδι ζωής.

Τις τελευταίες ημέρες οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη Γαλλία μετά την καταγγελία του πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha ότι ενδεχομένως η πρώην σύντροφός του σχετίζεται με την εξαφάνιση της Βαλεντίν, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι.

Ωστόσο, ο πατέρας έσπασε σήμερα τη σιωπή του και αποκάλυψε ότι ήρθε στην Ελλάδα η αδερφή της μητέρας της μικρής Βαλεντίν και την πήρε μαζί τους στην Γαλλία χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα. Δηλαδή, η θεία της μικρής χρησιμοποίησε το διαβατήριο της μικρής της κόρης που έχει την ίδια ηλικία με την Βαλεντίν.

Μάλιστα, είχε βγάλει και ο ίδιος εισιτήριο για την Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και θα ταξίδευε με πλαστά χαρτιά. Ο ίδιος εξήγησε στους αστυνομικούς πως το έκανε όλο αυτό γιατί ήθελε μια καλύτερη ζωή για την κόρη του.

Όπως εξήγησε δεν αποκάλυψε εξαρχής στους αστυνομικούς πού βρισκόταν η μικρή γιατί είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει. Και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή.

Ο πατέρας της μικρής είχε κληθεί ήδη από την Τρίτη να δώσει εκ νέου κατάθεση αφού οι αρχές είχαν εντοπίσει στο σπίτι του τα πλαστά έγγραφα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν αφορούν την άδεια διαμονής και το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του. Κατηγορείται, επίσης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter