Βρήκαν στις ΜΚΟ τον επόμενο αντίπαλο…

Βρήκαν στις ΜΚΟ τον επόμενο αντίπαλο…

Σηκώθηκαν, (νέα παιδιά στην πλειοψηφία τους), από την οθόνη του κινητού τους, παράτησαν πατρίδες, καριέρες, οικογένειες, φίλους, φίλες, έρωτες, επίπεδο ζωής κι ήρθαν σε ένα νησί στην άλλη άκρη της γης. 

Με σημαία τον ανθρωπισμό τους και μερικές εικόνες από το καλοκαίρι του 2015 να στοιχειώνουν τα όνειρά τους τα παιδιά αυτά χρόνια τώρα διορθώνουν αβλεψίες, απαλύνουν καθυστερήσεις, επουλώνουν παλιανθρωπιές, διορθώνουν μισανθρωπιές… κάνουν ό,τι μπορούν και ό,τι τους επιτρέπεται για να ανακουφίσουν τον πόνο ξεριζωμένων ανθρώπων είτε από τον πόλεμο είτε από την φτώχεια, την πείνα και την έλλειψη προοπτικής (ναι είναι κι αυτή μια μορφή βίας ειδικά αν είσαι ανήλικος).

Είναι όλη η «κοινωνία» των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων αγγελικά πλασμένη; Όχι φυσικά, πως μπορεί να είναι άλλωστε;

Απέναντί τους βρίσκεται όλη η ημεδαπή και παγκόσμια απάνθρωπη δεξιά, ακροδεξιά και λαϊκιστική. Όλοι οι Όρμπαν, οι Σαλβίνι και οι Τραμπ του πλανήτη.

Στο πρόσωπο των ΜΚΟ βρήκαν τον αντίπαλο που ζητά το κενό μέσα τους.

Όπλο τους όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που σκαρφίζονται κατά καιρούς.

Μια οι Εβραίοι, μια ο Σόρος, πάντα οι κομμουνιστές, μετά οι διαφορετικοί, οι αδύναμοι, οι έγχρωμοι, τώρα οι ΜΚΟ. Όποιος και όποια επιχειρεί να διορθώσει τις επιπτώσεις της απανθρωπιάς τους τέλος πάντων.

Γι αυτό σας λέω, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα παρουσιάζουν. Μπορεί για παράδειγμα να έχουμε παρατήσει 70.000 ανθρώπους στο έλεος του Θεού προκειμένου να στείλουμε μήνυμα στις πατρίδες τους ότι η κόλαση που τους επιβάλαμε να ζήσουν ωχριά μπροστά στην κόλαση που τους περιμένει αν αποφασίσουν να δραπετεύσουν από αυτήν. Και μπορεί κάποια παράξενα παιδιά με ράστα μαλλιά να προσπαθούν να σώσουν τα μωρέλια και τους έφηβους και να τους χαλούν τη σούπα. Για σκεφτείτε το. 

Αδιαφορούμε για τον πόλεμο, τις βόμβες, τις σφαγές, τη φτώχεια, τις ανισότητες και σκιαζόμαστε από τις ΜΚΟ!             

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter