Βρήκαν το σίδερο και τα ρούχα της 21χρονης Ελένης

Βρήκαν το σίδερο και τα ρούχα της 21χρονης Ελένης

Το σίδερο με το οποίο χτύπησαν και άφησαν αναίσθητη την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, οι δυο νεαροί,  εντόπισαν δύτες στη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε και το άψυχο σώμα της φοιτήτριας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική μαζί με το σίδερο οι δύτες βρήκαν πιο πέρα και τα ρούχα της κοπέλας αφού είχε εντοπιστεί μόνο με το στηθόδεσμό της.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο είναι ένας 19χρονος, αλβανικής καταγωγής και ένας 21χρονος Ροδίτης ο οποίος μέχρι και σήμερα αρνείται τις κατηγορίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες στο σπίτι της 21χρονης Ελένης, έχουν συλλέξει τσιγάρα, φάκελο με χρήματα, ποτήρια και το λάπτοπ της, το οποίο θα σταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει βρεθεί το κινητό του θύματος.

Τα όσα ανέφερε ο 19χρονος στην κατάθεσή του ήταν αυτά που οδήγησαν τις αρχές στο να βρουν στη θάλασσα το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη αλλά και τα ρούχα της άτυχης κοπέλας. Εκείνο που δεν βρήκαν οι δύτες του Λιμενικού ήταν το εσώρουχο της 21χρονης.

Επίσης, μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε η φοιτήτρια στο Facebook και το Tinder, οι αρχές θα αναζητήσουν και νέα στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, πιθανολογείται ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα, αφού από καταθέσεις που υπάρχουν, προκύπτουν κι άλλα αδικήματα από πολλά πρόσωπα, τα οποία κατονομάζονται και με τα οποία φέρεται να είχε επαφές η 21χρονη φοιτήτρια.

Από άλλες καταθέσεις προκύπτει επίσης ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας στο παρελθόν, από τρία άτομα.

Στον 19χρονο και τον 21χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού. Έχουν πάρει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή στις 13:00.

Η οικογένεια της Ελένης θα ζητήσει σήμερα την αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου όπως έχει αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους Αλέξης Κούγιας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter