Bring Your Chair – Cozy Festival για 5η χρονιά στη Σίφνο

Bring Your Chair – Cozy Festival για 5η χρονιά στη Σίφνο

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΣΙΦΝΟΣ – ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γιορτάζουμε 5 χρόνια BRING YOUR CHAIR – COZY FESTIVAL στη Σίφνο και οργανώνουμε Με ένα επετειακό πρόγραμμα αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν τη Σίφνο το Bring Your Chair – Cozy Festival γιορτάζει τα πέμπτα γενέθλιά του.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 9μμ με τις Αναγνώσεις Λογοτεχνίας στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στον γραφικό οικισμό της Καταβατής. Ο Δημήτρης Αλιμπέρτης, η Βασιλική Ράπτη και η Ελένη Τζατζιμάκη θα παρουσιάσουν το έργο τους ενώ οι μαθητές του μουσικού σχολείου της Σίφνου Κατερίνα Γεωργούλη, Σιμώνα Κάραβου, Στρατής Λεμπέσης και Μαρία Ματσούκα με τις κιθάρες τους θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση με γνωστές συνθέσεις Ελλήνων μουσικών. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου και θα είναι όπως κάθε χρονιά χωρίς εισιτήριο, απλά, όπως κάθε χρονιά, όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να φέρουν και την καρέκλα τους!

Οι εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν είναι:

ΠΕΜΠΤH 17/08 ΩΡΑ 9.00 μμ: BEYOND THE SEA, στη μαρίνα του Πλατύ Γιαλού. Ένα ταξίδι σε ρυθμούς latin jazz δίπλα στη θάλασσα με τη Νεφέλη Φασούλη και το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή. ΤΡΟΜΠΕΤΑ: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ΜΠΑΣΟ: Γιώργος Γεωργιάδης, ΤΥΜΠΑΝΑ: Γιώργος Πολυχρονάκος, ΠΙΑΝΟ –

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: Δημήτρης Καλαντζής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/08 ΩΡΑ 9.00 μμ: Προβολή των ταινιών Nothing Holier than a Dolphin σε σκηνοθεσία Isabella Margara και Ρόζα, το Τραγούδι των Σειρήνων σε σκηνοθεσία Isabella Ragonese

ΠΕΜΠΤΗ 31/8 ΩΡΑ 9.00 μμ, στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Ανδρέα: TRIBUTE TO MICHEL LEGRAND με το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 9.00 μμ Προβολή της ταινίας QUEEN OF THE DEUCE σε σκηνοθεσία Valerie Kontakos

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter