Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Halsey και πολλοί άλλοι σε ένα διαδικτυακό Live

Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Halsey και πολλοί άλλοι σε ένα διαδικτυακό Live

Ο Bruce Springsteen, ο Jon Bon Jovi, η Halsey και άλλοι σταρ από την Πολιτεία του New Jersey θα συμμετάσχουν στις 22 Απριλίου στη διαδικτυακή συναυλία «Jersey 4 Jersey» στόχος της οποίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση της πρώτης γραμμής κατά της πανδημίας.

Η συναυλία, που οργανώθηκε από το νεοσύστατο New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF), θα μεταδοθεί στις 7 μμ EST, μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV, του E Street Radio στο SiriusXM, τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και πάμπολλων ραδιοφωνικών καναλιών.

«Το New Jersey είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, πράγμα το οποίο κάνει πιο σημαντικό από ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει το Jersey – να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε, στην ανακοίνωση, η Tammy Murphy, σύζυγος του Κυβερνήτη της Πολιτείας Phil Murphy. «Γι’ αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον καθένα στην Πολιτεία μας να συστρατευθεί με το NJPRF και με κάποιους από τους καλύτερους του New Jersey, για λίγη μουσική διασκέδαση που έχουμε τόσο ανάγκη, για ελαφρότητα και Υπερηφάνεια των Πολιτών του Jersey, σε αυτούς τους άνευ προηγουμένου καιρούς» πρόσθεσε.

Παραγωγός του show θα είναι ο Joel Gallen, ο οποίος τον Μάρτιο είχε καθίσει στο τιμόνι του iHeart Living Room Concert Benefit. Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι Chelsea Harper, Tony Bennett, Dany DeVito, Whoopi Goldberg, Charlie Ruth, Jon Stewart, SZA… Όλοι θα παίζουν μουσική από το σπίτι τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter