Βρώμικη επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο

Βρώμικη επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο

Με ένα προκλητικό κείμενο, στην τελευταία σελίδα της χθεσινής «Καθημερινής» με τίτλο «Έτσι κάνουν οι ηγέτες» ο Τάκης Θεοδωρόπουλος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναδείξει το πόσο επιτυχημένο ήταν το ταξίδι του στις ΗΠΑ και η συνάντησή του με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε αντίθεση με αυτό του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα βρώμικη επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Προς το τέλος του κειμένου και αφού έχει υποτίθεται με σατυρικό τρόπο καταφερθεί κατά του Αλέξη Τσίπρα, λοιδορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέροντας: «Κι εδώ ο Μητσοτάκης θα τον αποτέλειωνε: “Δεν αποκλείω και ηχηρό μήνυμα του Παυλόπουλου με πολλαπλούς αποδέκτες”. Έντρομος απέναντι σε τέτοια σκληρότητα ο Τραμπ θα έλεγε “ό,τι πεις” και θα φώναζε τη Μελάνια για να νιώσει κάποια ασφάλεια στην αγκαλιά της».

Η βρώμικη αυτή επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, λίγες μόνο ημέρες πριν ανακοινώσει ο πρωθυπουργός ποιόν θα προτείνει για νέο Πρόεδρο, έρχεται κατευθείαν από το Μέγαρο Μαξίμου καθώς retwet στο  άρθρο που λοιδορεί τον ΠτΔ, κάνουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο ανιψιός και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης αλλά και η γραμματεία σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύει αυτή την κάτω από τη μέση επίθεση στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλοντας να υποβιβάσει την προσωπικότητα του κ. Παυλόπουλου στα μάτια των βουλευτών του αλλά και των ψηφοφόρων με σκοπό να περάσει χωρίς αντιδράσεις, πολύ πιο εύκολα το όνομα που θα προτείνει, ίσως μάλιστα έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μια πρόωρη παραίτηση του Προέδρου ο οποίος δεν θα δεχτεί την προσβολή αυτή από τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθώντας τα οικογενειακά ιδεώδη, ας θυμηθούμε τα γεγονότα του 1965, χρησιμοποιεί όλα τα βρώμικα μέσα που διαθέτει για να εγκαταστήσει τον εκλεκτό του ή τους εκλεκτούς του στην Προεδρία της Δημοκρατίας γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την εθνική συναίνεση και παίζοντας με τη φωτιά ακόμα και σε δύσκολες περιόδους για την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση χάνει μέρος της ισχύς της με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από αυτή,  ο ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων μεγαλώνει, οι προκλητικές απαιτήσεις της Τουρκίας αυξάνουν και η αναταραχή στη Μέση Ανατολή φέρνει την περιοχή αυτή στα πρόθυρα του πολέμου.

Δείτε τις αναρτήσεις των Στέλιου Πέτσα, Γρηγόρη Δημητριάδη και του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ που αποδεικνύουν την σχεδιασμένη βρώμικη επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter