Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Βρυξέλλες: Εξουδετερώθηκε ύποπτος μηχανισμός σε τουρκικό σύλλογο

«Δεν μπορώ προς το παρόν να επιβεβαιώσω εάν αυτός ο μηχανισμός επρόκειτο πράγματι να εκραγεί ή όχι» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του εισαγγελέα.

Η βελγική αστυνομία βρήκε και εξουδετέρωσε σήμερα έναν πιθανό εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε μία τσάντα που εντοπίστηκε έξω από κτίριο, όπου εδρεύει ένας τουρκικός πολιτιστικός σύλλογος στις Βρυξέλλες.

Η αστυνομία κλήθηκε αφού μια πλαστική τσάντα βρέθηκε μπροστά από το κτίριο γύρω στις 14.30 ώρα Ελλάδας.

Οι εισαγγελικές αρχές των Βρυξελλών γνωστοποίησαν ο ύποπτος μηχανισμός περιλάμβανε φιάλες αερίου και οι ειδικοί συνεχίζουν να εξετάζουν το αντικείμενο προκειμένου να εξακριβώσουν, για παράδειγμα, εάν υπήρχε πυροκροτητής ή όχι.

«Δεν μπορώ προς το παρόν να επιβεβαιώσω εάν αυτός ο μηχανισμός επρόκειτο πράγματι να εκραγεί ή όχι» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του εισαγγελέα.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις σε σχέση με το περιστατικό.

Οι κάτοικοι, που είχαν απομακρυνθεί από την περιοχή, επέτρεψαν στα σπίτια τους αργά το απόγευμα αφού έλαβαν την άδεια των αρχών, η κυκλοφορία ωστόσο έχει διακοπεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.