Βρυξέλλες: Κούρδους που πήγαιναν να ψηφίσουν, μαχαίρωσαν οπαδοί του Ερντογάν έξω από το Προξενείο της Τουρκίας (Video)

Βρυξέλλες: Κούρδους που πήγαιναν να ψηφίσουν, μαχαίρωσαν οπαδοί του Ερντογάν έξω από το Προξενείο της Τουρκίας (Video)

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, μετά από επίθεση με μαχαίρια, πιθανόν οπαδών του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα Πέμπτη, έξω από το προξενείο της Τουρκίας, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Βελγίου.

Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους. Προς το παρόν, το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια. Ωστόσο, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι τρεις τραυματίες είναι κούρδοι πολίτες που πήγαιναν στο προξενείο για να ψηφίσουν για το δημοψήφισμα της 16η Απριλίου, που στόχο έχει να διευρύνει τις προεδρικές εξουσίες.

Τα θύματα, που φέρονται να είναι υποστηρικτές του AKP, δέχθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επίθεση από οπαδούς του κόμματος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι κατέφυγαν μετά το περιστατικό στο τουρκικό προξενείο. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι μία γυναίκα η οποία όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αφού φέρει βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

https://www.youtube.com/watch?v=n9zy2AfkHc4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter