Business as… unusual στο HotDoc, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Business as… unusual στο HotDoc, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Το HotDoc θυμάται 10 υποθέσεις για τη σκοτεινή πλευρά του ελληνικού επιχειρείν και τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε αυτές.

Από το πρώτο μεγάλο χρηματιστηριακό σκάνδαλο της δεκαετίας του ’90, την υπόθεση της Λαυρεωτικής, μέχρι την τελευταία μεγάλη υπόθεση που συντάραξε αλλά και εξακολουθεί να συνταράσσει την αγορά, την υπόθεση Folli Follie, μεσολαβούν περίπου 25 χρόνια. Όλη αυτήν την περίοδο η σκοτεινή πλευρά των «μπίζνες», με την οσμή σκανδάλου ή κάποια πολύ ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, δεν έλειψαν από την ημερήσια διάταξη.

«Ποντικοί» του επιχειρείν που μεσουράνησαν και έλαμψαν σαν διάττοντες αστέρες, υπερφιλόδοξοι μάνατζερ που αποφάσισαν να κατακτήσουν τον ουρανό μέσα σε λίγα χρόνια, αλλά και κολοσσοί με παρουσία πολλών δεκαετιών στο επιχειρηματικό στερέωμα που κατέρρευσαν εν μια νυκτί και επιχειρηματίες δεύτερης και τρίτης γενιάς που βρέθηκαν… στον άσο. Όλοι αυτοί, η υπόθεση της Λαυρεωτικής, της Ασπίς Πρόνοια, των δομημένων ομολόγων, των εταιρειών του Μπατατούδη, της Κλωνατέξ, του Λαυρεντιάδη και της Proton Bank, των Energa – Hellas Power, του Βγενόπουλου, του Μαρινόπουλου και της Folli Follie, παρελαύνουν στο Hot Doc που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Documento. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter