Calexico: Από την Αριζόνα στην Ακρόπολη!

Calexico:  Από την Αριζόνα στην Ακρόπολη!

Την πόλη που γεννήθηκε ο John Convertino, το El Paso του Texas, επέλεξαν οι Calexico για να ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ιστορικό Tricky Falls ήταν το venue που τους φιλοξένησε το βράδυ της 19ης Απριλίου, ενώ ακολουθούν και άλλες πόλεις και χώροι (οι περισσότεροι μάλιστα είναι ήδη sold out).

Σε αυτήν την περιοδεία, κάθε συναυλία τους είναι πραγματικά μοναδική καθώς κάθε βραδιά αλλάζουν το πρόγραμμα των τραγουδιών τους! Τα setlist από τις εμφανίσεις τους στο Tricky Falls και στο Old Settler’s Music Festival, στο Tilmon του Texas αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το El Paso, είναι επίσης η πόλη όπου οι αγαπημένοι Calexico ξεκίνησαν να γράφουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, «The Thread That Keeps us».

Η περιοδεία τους στην Αμερική θα διαρκέσει έως τις 13 Ιουνίου και μετά θα βρεθούν ξανά στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Με την καινούργια τους δουλειά αλλά και όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους έρχονται στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Στις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας για το El Paso, σημειώστε ότι, οι αρχές της πόλης απένειμαν πρόσφατα το «χρυσό κλειδί» της πόλης στον Tom Waits, ονομάζοντάς τον, επίτιμο πολίτη της.

Στις χρήσιμες πληροφορίες της ημέρας, οι Calexico υποσχέθηκαν ειδικό συλλεκτικό αριθμημένο poster για την αθηναϊκή εμφάνισή τους! Εσείς μπορείτε να δείτε το συλλεκτικό poster που αφορά το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας τους, το οποίο φιλοτέχνησε ο Mishka Westell και θα διατεθεί από τη μπάντα σε 200 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίγραφα.

Συντονιστείτε στο επίσημο event του Live @ Acropolis!https://www.facebook.com/events/1958856091043820/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter