#Cancel_Big_Brother: Άρον άρον «κουκούλωμα» από τη ΝΔ για την αθλιότητα περί βιασμού

#Cancel_Big_Brother: Άρον άρον «κουκούλωμα» από τη ΝΔ για την αθλιότητα περί βιασμού

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβαν πηγές της ΝΔ προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που άναψε στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου η αποκρουστική ατάκα κανονικοποίησης του βιασμού από παίκτη του Big Brother, αποφεύγοντας -όπως και ο Στέλιος Πέτσας– να αναφέρουν τον τίτλο του ριάλιτι και τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Οτιδήποτε προωθεί την κουλτούρα του βιασμού είναι εγκληματικό και άρα απερίφραστα καταδικαστέο και μη αποδεκτό. Πόσο μάλλον όταν αυτό δημοσιοποιείται στα πλαίσια τηλεοπτικών προϊόντων» σημειώνουν πηγές της Πειραιώς και προσθέτουν: «Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση, η ομόθυμη καταδίκη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, η αντίδραση των λειτουργών των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της αποτελούν την πιο εμφατική απάντηση σε τέτοια φαινόμενα. Ας μην θολώνουμε το πανίσχυρο μήνυμα με μικρόψυχες προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης».

Απ΄ ό,τι φαίνεται, ο σάλος και η κατακραυγή αρκούν για την ΝΔ προκειμένου να θεωρηθεί το περιστατικό λήξαν. Εντύπωση προκαλεί δε ότι η Πειραιώς ιεραρχεί ως πιο σημαντική την αντίδραση της κυβέρνησης από αυτήν της κοινωνίας, αφού αυτή τη σειρά ακολουθείται στη διαρροή. Παράλληλα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και το ίδιο το κόμμα αποφεύγουν -όπως ο διάολος το λιβάνι- να αναφέρουν τον ΣΚΑΪ και τον τίτλο του ριάλιτι.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter