Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Τσέλσι (1-1)

Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Τσέλσι (1-1)

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Η Τσέλσι πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και τελικά προηγήθηκε με τον Πούλισικ (14’). Η Ρεάλ με πολλά αμυντικά κενά (που δεν εκμεταλλεύτηκε η αγγλική ομάδα) και αργή ανάπτυξη στάθηκε τυχερή γιατί είχε και πάλι σε μεγάλη βραδιά τον Καρίμ Μπενζεμά που είχε δοκάρι στο 20’ και ισοφάρισε με πολύ όμορφο γκολ στο 29’ (1-1).

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και λόγω κόπωσης αλλά και εξ αιτία της συνεχούς βροχόπτωσης στη Μαδρίτη με ελάχιστες καλές φάσεις από τις δύο ομάδες και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ο Ολλανδός ρέφερι Ντάνι Μακέλι έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βινίσιους, Πούλισικ, Μαρσέλο, Οντριοθόλα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (76’ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο (76’ Ασένσιο), Μόντριτς, Κρος, Κασεμίρο, Βινίσιους (66’ Αζάρ), Μπενζεμά (90’ Ροντρίγκο)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα (66’ Τζέιμς), Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Πούλισικ (66’ Ζίγιετς), Βέρνερ (66’ Χάβερτζ).

*Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σήμερα 27/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1

Αύριο 28/4

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 4/5

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη 5/5

22:00 Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter