Champions League: Οι Άγγλοι θέλουν να πάρουν τον τελικό από την Τουρκία λόγω covid-19

Champions League: Οι Άγγλοι θέλουν να πάρουν τον τελικό από την Τουρκία λόγω covid-19

Η Αγγλία έβαλε την Τουρκία στην «κόκκινη λίστα» λόγω των κρουσμάτων covid-19 και αυτόματα ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στον… αέρα!

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό, όμως από τη στιγμή που η Τουρκία λόγω της πανδημίας είναι στην «κόκκινη λίστα» των Άγγλων μαζί με άλλες χώρες, τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν υποχρεωτικά τα αυστηρά μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Κι αυτό σημαίνει. Όμως όταν επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία, οι δύο αποστολές μαζί και όσοι οπαδοί ταξιδέψουν στην Πόλη, θα μείνουν σε δεκαήμερη υποχρεωτική καραντίνα.

Η «Telegraph» αναφέρει ήμερα (7/5) ότι ήδη οι Άγγλοι και η UEFA συζητούν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι σε αγγλικό γήπεδο. Άλλωστε υπάρχει η πρόταση της Άστον Βίλα, ο τελικός να διεξαχθεί στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ.

Ο Γραμματέας Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, δήλωσε: «Η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter