Champions League: Απίθανη Μπάγερν, σκόρπισε την Μπαρτσελόνα με 8-2!

Champions League: Απίθανη Μπάγερν, σκόρπισε την Μπαρτσελόνα με 8-2!

Ποιος είδε τους Γερμανούς και δεν φοβήθηκε! Μια φοβερή και τρομερή Μπάγερν, βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων της συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με το εκθαμβωτικό 8-2 και πρoκρίθηκε στον ημιτελικό του Champions League εκεί όπου περιμένει τον νικητή του αποψινού ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στη Λισαβόνα, έγραψε μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της με μια πρωτόγνωρη για αυτήν συντριβή και η οποία είναι βέβαιο ότι θα φέρει άμεσες εξελίξεις στον σύλλογο…

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 4′ με τον Μίλερ και στο 7′ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 7′ με αυτογκόλ του Αλάμπα. Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο με τη Μπάγερν να πιάνει από το λαιμό την ομάδα του Σετιέν. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν πως στο γήπεδο ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 22΄ο Πέρισιτς έκανε το 1-2 και στο 28′ ο Γκνάμπρι το 1-3 για να έρθει ο Μίλερ και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου κάνοντας το 1-4.

Ο εφιάλτης δεν τελείωσε για την ομάδα της Καταλωνίας, αφού το δεύτερο ημίχρονο είχε μία από τα ίδια. Η Μπάγερν δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και το σκορ πήρε απίστευτες διαστάσεις. Στο 57′ μείωσε σε 2-4 ο Σουάρες για να έρθει μετά νέος… βομβαρδισμός. Στο 63′ ο Κίμιχ έκανε το 2-5 και στο 82′ ο Λεβαντόφσκι το 2-6. Μέχρι και ο Κουτίνιο που ανήκει στη Μπαρτσελόνα έβαλε δύο γκολ στο 87′ και 89′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-8.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (70΄ Φάτι), Σέρτζι Ρομπέρτο (46΄ Γκριζμάν), Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76΄ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84΄ Λούκας Ερναντέζ), Γκορέτσκα (84΄ Τολισό), Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι (75΄ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67΄ Κομάν), Λεβαντόβσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter