Champions League: «Αποκλεισμός για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους»

Champions League: «Αποκλεισμός για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους»

Η ιταλική εφημερίδα «La Reppublica» αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι η UEFA σχεδιάζει να αποβάλλει τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους από το Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη European Super League και να επιμείνουν σε αυτή. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η επιβολή της ποινής αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα από την ευρωπαϊκή ομoσπονδία.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, οι τρεις σύλλογοι θα στραφούν στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο) κατά της UEFA, ζητώντας την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υποστηρίζοντας ότι οι τρεις ομάδες θα αποβληθούν τελικά από το Τσάμπιονς Λιγκ. «Προσωπικά, πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτοιμο να μην έχει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.

Η διοργάνωση συνέχισε να ζει χωρίς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πέντε χρόνια. Η Μίλαν αποβλήθηκε από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και η διοργάνωση επέζησε. Δεν είναι απαραίτητοι στην Ευρώπη. Φυσικά θα θέλαμε να παίξουν, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα και η UEFA πρέπει να ενεργήσει», δήλωσε για το θέμα ο Τέμπας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter