Champions League: Δεν μπόρεσε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός (0-1)

Champions League: Δεν μπόρεσε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός (0-1)

Ηθελε ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορούσε, γιατί η διαφορά του με την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι είναι τεράστια. Φυσιολογικά λοιπόν έχασε από την αγγλική ομάδα με 1-0 απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τον Ολυμπιακό του β’ ημιχρόνου του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία ήθελε να δει ο Πέδρο Μαρτίνς χθες στο «Καραϊσκάκη», όμως η ομάδα του παρουσιάστηκε ίδια με την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους εκείνου του αγώνα. Κάτι οι πολλές απουσίες, κάτι το νέο σύστημα αναγκαστικά που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» (3-4-3), κάτι ο φόβος απέναντι στην πανίσχυρη Σίτι, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να περάσει τη σέντρα και δεν πλησίασε καν την περιοχή του Εντερσον.

Αντίθετα η ομάδα του Γκουαρντιόλα έπαιξε μονότερμα κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ που δεν πέτυχε κυρίως λόγω του Ζοσέ Σα που έσωσε πολλές φορές την εστία του. Τελικά η Σίτι πήρε το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Φόντεν στο 36’ με σουτ μετά από ασίστ του Στέρλινγκ..

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε τίποτα, η Μάντσεστερ έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε με τίποτα να βγει μπροστά και είναι χαρακτηριστικό ότι δημιούργησε την πρώτη τελική του προσπάθεια (από τις μόλις δύο συνολικά!) στο 88’ με σουτ του Φορτούνη μόλις άουτ…

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στον… τελικό της ερχόμενης Τρίτης στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στους «32» του Europa League.

O διαιτητής Νταβίντε Μάσα κιτρίνισε τους Ραφίνια, Στέρλινγκ, Στόουνς, Γκουντογκάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (66’ Βρουσάι), Σισέ, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια, Εμβιλά, Πέπε (71’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Μεντί (78’ Ζιτσένκο), Ρόντρι (76’ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν 86’ Ντόιλ), Φόντεν, Στέρλινγκ (76’ Μάχρεζ), Σίλβα, Ζεσούς (78’ Αγουέρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter