Champions League: Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Μαρινάκης

Champions League: Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Μαρινάκης

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή το γκολ των Αγγλων για το οποίο οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ξεκίνησε από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε: «Σήμερα παρόλο που παίξαμε με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε αλλοίωση, γιατί το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ στον Ντρέγκερ. Καθαρή αγκωνιά. Ήταν εύκολο να το δουν στο VAR και να ενημερώσουν το διαιτητή αν δεν το έχει δει. Δεν είναι ωραίο να μας αδικεί η διαιτησία και ειδικά όταν άνετα μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε, παρότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να μπούμε καλύτερα. Ειλικρινά δεν την περιμέναμε αυτή την αδικία.

Έχουμε δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει και να διεκδικήσει καλά αποτελέσματα στα δύο παιχνίδια. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και covid, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα.

Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, να νικήσουμε τον Άρη και μετά πάμε στη Μασσαλία. Γι’ αυτό είμαστε Ολυμπιακός. Είδατε ότι ο Βρουσάι απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου μπορεί να κάνει πράγματα. Θέλουμε δύο νίκες. Στο παρελθόν έχουμε νικήσει στη Μασσαλία, όταν μάλιστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

Ζοσέ Σα: «Ηταν πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι…»

O Ζοσέ Σα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και αν δεν υπήρχαν οι αποκρούσεις του οι Αγγλοι θα είχαν σημειώσει και άλλα γκολ απόψε στο Φάληρο…

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ στις δηλώσεις του μετά το ματς υποστήριξε ότι «ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι σήμερα, γιατί παίζαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Προσπαθήσαμε για τη νίκη ή έστω για την ισοπαλία. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του», είπε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Σα, ο οποίος κοιτάζει πλέον τα επόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το «Κλ. Βικελίδης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter