Champions League: Η Ιντερ πολύ κοντά στον τελικό, 2-0 την Μίλαν

Champions League: Η Ιντερ πολύ κοντά στον τελικό, 2-0 την Μίλαν

Η Ιντερ αιφνιδίασε την συμπολίτισα της Μίλαν, στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς των δύο ομάδων του Μιλάνου, νίκησε με 2-0 και αγκάλιασε έτσι την πρόκριση της στον τελικό του Champions League.

Στο 8ο λεπτό από κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Τζέκο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Η Μίλαν αιφνιδιάστηκε και η Ιντερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αντεπίθεση στο 11′, η πασα βγήκε στον Μκιταριάν που μπήκε ανενόχλητος στη περιοχή και εκτέλεσε τον Μενιάν για το 0-2! Στο 15′ με τους γηπεδούχους σοκαρισμένους, ο Τσαλχάνογλου σημάδεψε το δοκάρι του Μενιάν, χάνοντας την ευκαιρία για το 0-3. Ηταν τέτοια η κυριαρχία των “νερατζούρι” στο πρωτο κομμάτι του αγώνα που μέχρι το ημίωρο η Ιντερ είχε 8 τελικές και η Μίλαν καμία! Κάθε επίθεση των φιλοξενούμενων μύριζε γκολ, με τους “ροσονέρι” να μη μπορούν να συνέλθουν από το σοκ και να παίζουν σαν υπνωτισμένοι 2-13 οι τελικές).

Στο β’ μέρος η Μίλαν έδειξε αντίδραση με δύο καλές ευκαιρίες που σπατάλησαν Ντίας και Μεσίας, ενώ η Ιντερ παρέμεινε επικίνδυνη και στο 53′ ο Μενιάν έσωσε στο τετ α τετ με τον Τζέκο. Στο 63′ ο Τονάλι σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ονάνα.

Στη συνέχεια η Ιντερ διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και το κράτησε με σχετική ευκαιρία ως το τέλος…

Ο Ισπανός Μανθάνο “κιτρίνισε” τους Κρούνιτς, Τομόρι.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (83′ Καλουλού), Κιάερ (59′ Τιαό), Τομόρι, Ερναντέζ, Κρούνιτς, Τονάλι, Μπενασέρ (18′ Μεσίας), Σαλεμάκερς (59′ Οριγκί), Ζιρού, Ντίας (82′ Πομπέγκα).
ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78′ Γκαλιαρντίνι), Μκιταριάν (63′ Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (70′ Ντε Φράι), Μαρτίνες (78′ Κορέα), Τζέκο (70′ Λουκάκου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter