Champions League: Η Μίλαν στους «8» της διοργάνωσης μετά από χρόνια

Champions League: Η Μίλαν στους «8» της διοργάνωσης μετά από χρόνια

Η Μίλαν ήταν καλύτερη, πήρε 0-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ και χάρη στη νίκη της (1-0) στο Μιλάνο, προκρίθηκε μετά από χρόνια στους «8» του Champions League.

Η Τότεναμ προσπάθησε να παρει το κέντρο στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Μίλαν έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18′ με τον Μεσίας. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ιταλούς ελαφρά καλύτερους.

Στο β’ μέρος η Τότεναμ βγήκε να πιέσει αλλά ξανά οι Ιταλοί έχασαν ευκαιρία με τον Λεάλ στο 51′.

Μετά το 60′ το ματς άνοιξε και οι δυο ομάδες άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, με τους δυο γκολκίπερ να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές. Ομως στο 77′ ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Ρομέρο στον Ερναντέζ στοίχισε την αποβολή του Αργεντινού με 2η κίτρινη και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Στο 84′ ο Τονάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς κατις καθυστερήσεις είχαμε θρίλερ. Στο 93′ ο Μενιάν έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Κέιν και στην αντεπιθεση ο Οριγκί έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Φόρστερ.

Ο γάλλος Τουρπέν “κιτρίνισε” τους Ρομέρο (2), Λενγκλέ, Ντέιβις, Τιαό, Σκιπ.

Τότεναμ: Φόρστερ, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Έμερσον (70′ Ριτσάρλισον), Σκιπ, Χέιμπιεργκ, Πέρισιτς (53′ Πόρο), Κουλουσέφσκι (83′ Σάντσες), Σον, Κέιν.

Μίλαν: Μενιάν, Καλουλού, Τιαό, Τομόρι, Μεσίας (56′ Σαλεμάκερς), Κρούνιτς, Τονάλι, Ερναντέζ, Ντίαθ (80′ Μπενασέρ), Ζιρού (80′ Οριγκί), Λεάο (89′ Ρέμπιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter