Champions League: Η Μπάγερν στον τελικό (3-0 τη Λιόν) – Κερδισμένος και ο… Ολυμπιακός!

Champions League: Η Μπάγερν στον τελικό (3-0 τη Λιόν) – Κερδισμένος και ο… Ολυμπιακός!

H πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου δικαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε 3-0 την Λιόν και πήρε θέση στον τελικό του Champions League την ερχόμενη Κυριακή (23/8, 22.00), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την άλλη γαλλική εκπρόσωπο στη διοργάνωση, την Παρί Σεν Ζερμέν που απέκλεισε την γερμανική Λειψία.

 Η βαυαρική ομάδα θα διεκδικήσει το 6ο στέμμα της ιστορίας της και πρώτο από το 2013. Παράλληλα θα φτάσει στην 3η θέση της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις την Λίβερπουλ (πρώτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 13, δεύτερη η Μίλαν με 7)…

Εκτός όμως από τους Γερμανούς κερδισμένος στη βραδιά ήταν και ο… Ολυμπιακός, αφού με τον αποκλεισμό της Λιόν, οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν έναν ολόκληρο γύρο. Δεν θα παίξουν στον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης αλλά θα πάνε απευθείας στα πλέι οφ και θα μάθουν τον αντίπαλο τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Λιόν ξεκίνησε εντυπωσιακά χθες (19/8) τον ημιτελικό ,είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες κι ένα δοκαρι με τον Εκαμπί στο πρώτο τέταρτο αλλά η κυνική Μπάγερν καθάρισε το ματς από το ημίχρον ο με δύο γκολ του Γκνάμπρι (18’, 33’). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88’ με κεφαλιά ο Λεβαντόφσκι.

ΛΙΟΝ (Ρούντι Γκαρσία): Λόπες, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μαρσάλ (72′ Σερκί), Κακρέ, Γκιμαράες, Αουάρ, Κορνέ, Ντιμπουά, Ντεπάι (58′ Nτεμπελέ), Εκαμπί.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Άλαμπα, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (82′ Παβάρ), Αλκάνταρα (82′ Τολισό), Πέρισιστς (62′ Κομάν), Μίλερ, Γκνάμπρι (75′ Κοουτίνιο), Λεβαντόφσκι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter