Champions League: Η Νέφτσι Μπακού πήρε προβάδισμα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Champions League: Η Νέφτσι Μπακού πήρε προβάδισμα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Η Νέφτσι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν νίκησε μέσα στην Τιφλίδα την Ντιναμό με 2-1 παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον β’ προκριματικό του Champions League εκεί όπου όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» (20-21/7 και 27-28/7). Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (13/7) στο Μπακού. Θυμίζουμε ότι από φέτος καταργήθηκε το εκτός έδρας γκολ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Στην «Μπόρις ΠαΪχάτζε Αρένα» της Τιφλίδας η Νέφτσι ήταν ανώτερη σε όλα από τους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Αλασγκάροφ. Παρ’ όλα αυτά η Ντιναμό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μάρουσιτς στο 36’ και να ελπίζει ότι στο β’ μέρος μπορεί να κάνει την ανατροπή. Όμως η Νέφτσι ξαναχτύπησε στο 58’ με τον Μαχμούντοφ και πήρε πάλι το προβάδισμα στο σκορ (1-2) που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες πήραν οι Λαουάλ, Καρντάβα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤIΦΛΙΔΑΣ (Κ. Τσχαντάτζε): Καρχιλάτζε, Σπορκσλιέντε (84’ Οσέι), Ράντιν, Καρντάβα, Παπάβα, Καμπεντάβα (68’ Αχβελντιάνι), Κούτσια (68’ Καφταράντζε), Γκμπενιόν, Μάρουσιτς, Χβαντατζιάνι. Καραμπάντζε (74’ Μορχιλάντζε).

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ (Σ. Αμπασόβ): Μαμάντοφ, Τσέλικ, Λαουάλ (87’ Μπουλούντοβ), Αλασγκάροφ, Στάνκοβιτς, Μαχμούντ, Μέσα (89’ Ναγιάφοβ), Χαραμίζ, Κέιν, Μποντζ, Μπούγκριν (91’ Μ. Αμπάσοβ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter