Champions League: Η Ομόνοια στον δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά

Champions League: Η Ομόνοια στον δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά

H υπολογίσιμη Oμόνοια Λευκωσίας θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού, σε διπλούς αγώνες, πριν τους χρυσοφόρους Ομίλους του Champions League 2020-21.

Στο νοκ-άουτ παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου που έγινε στο στάδιο Γ.Σ.Π., οι Κύπριοι νίκησαν στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου με 4-2 (κανονική διάρκεια 1-1) και πήραν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, όπου περιμένει την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός.

Το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στον Πειραιά και ο επαναληπτικός την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία. Όποια ομάδα προκριθεί θα συμμετάσχει στους Ομίλους του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Φαμπιάνο ήταν ο ήρωας της ντυμένης στα κόκκινα Ομόνοιας, αφού απέκρουσε δύο πέναλτι (των Φαλτσινέλι, Ντέγκενεκ), την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν 4 στα 4: Ζ.Γκόμες, Β.Γκόμεζ, Ασάντε, Λέζιακς.

Η Ομόνοια προηγήθηκε στο 31’ με κεφαλιά του Λούφτνερ, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Ίβανιτς (45’). Η πρωταθλήτρια Κύπρου πλησίασε ξανά το γκολ στο 71’, αλλά ο Μπορεάκ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μπόργιαν. Η ημίωρη παράταση κύλησε χωρίς να αλλάξει το 1-1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter