Champions League: «Κλειδώνει» την πρόκριση στην κατάμεστη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Champions League: «Κλειδώνει» την πρόκριση στην κατάμεστη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη με 3-1 επί της Ντνίπρο στο Κόζιτσε και να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στις 20:30 (Cosmote Sport 1) την ουκρανική ομάδα, ενώπιον του ενθουσιώδους κοινού τους που θα κατακλύσει τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου ματς, ώστε να αφοσιωθούν στην επόμενη πρόκληση που ακούει στο όνομα… Μαρσέιγ.

Το δέλεαρ για την πρόκριση είναι ισχυρότατο, καθώς εάν ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και πάρει την πρόκριση απόψε, τότε θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ακόμη και εάν μετέπειτα αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατά χαμηλούς τόνους για το αποψινό ματς με τη Ντνίπρο, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού παρά το σαφές προβάδισμα του «τριφυλλιού» στο πρώτο ματς. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο ΜάγκνουσονΓεντβάι στο κέντρο της άμυνας (ελλείψει του τραυματία Σένκεφελντ), τον Κώτσιρα δεξιά και τον Χουάνκαρ στο αριστερό πλευρό. Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα αγωνιστεί ως «εξάρι», πλαισιωμένος από το δίδυμο Βιλένα και Τζούρισιτς, ενώ στα «φτερά» αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπερνάρ και Παλάσιος, με τον Σπόραρ σε θέση σέντερ φορ.

Τα ουκρανικά δημοσιεύματα και η απάντηση των «πρασίνων»

Ουκρανός δημοσιογράφος αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα ότι 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, οκτώ εκ των οποίων ποδοσφαιριστές, παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης το βράδυ της παραμονής του ματς κατά τη διαμονή τους σε αθηναϊκό ξενοδοχείο. Παράλληλα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπήρξε δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια, ενώ σύμφωνα πάντα με τους Ουκρανούς, υπήρξε καθυστέρηση και στην άφιξη του λεωφορείου που θα μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο από τη Λεωφόρο στο ξενοδοχείο.

Οι «πράσινοι» απάντησαν το μεσημέρι της Τρίτης χαρακτηρίζοντας ως «φουσκωμένη» την πληροφόρηση του Ουκρανού δημοσιογράφου, διευκρινίζοντας ότι η ΠΑΕ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα προβλήματα που επικαλείται το δημοσίευμα. Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν για την καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής της Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός αναφέρει ότι ήταν σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την ασφάλειά τους, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» επεσήμαναν ότι δεν γνωρίζουν πως προέκυψε το πρόβλημα με τα συμπτώματα δηλητηρίασης, γεγονός που αναφέρουν ότι σημειώθηκε στην πρωϊνή σύσκεψη με τους εκπροσώπους της UEFA, ενώ τονίζουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ουκρανικής αποστολής παρέχοντας βοήθεια για ό,τι τυχόν χρειαστεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter