Champions League: Κλήρωση με ντέρμπι και απρόοπτα

Champions League: Κλήρωση με ντέρμπι και απρόοπτα

Ένα ντέρμπι από το πρόσφατο παρελθόν ανέδειξε η σημερινή κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε πριν λίγο στη Νιόν της Ελβετίας. Η Παρί σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είχε αποκλείσει του Γάλλους τον Μάρτιο του 2019 στην ίδια φάση, με επική ανατροπή Η Παρί είχε νικήσει 2-0 στην Αγγλία αλλά η Γιουνάιτεντ νίκησε στη ρεβάνς στο Παρίσι με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τους οκτώ της διοργάνωσης.

Στα απρόοπτα της κλήρωσης η γκάφα της UEFA, όταν κληρώθηκε η Βιγιαρεάλ και ο παλιός άσος της Ντιναμό Κιέβου και της Αρσεναλ, Αντρέι Αρσάβιν, τράξηξε το μπαλάκι με την αντίπαλο της κι έβγαλε την… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να τεθούν αντίπαλοι αφού ήταν μαζί στον όμιλο. Ο Αρσάβιν μετά τα δευτερόλεπτα της αμηχανίας τράβηξε νέο μπαλάκι με το όνομα της… Μάντσεστερ Σίτι!

Τα οκτώ ζευγάρια:

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν

Ζάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

Ιντερ – Αγιαξ

Σπόρτινγκ Λ. – Γιουβέντους

Τσέλσι – Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γουνάιτεντ

 Τα πρώτα παιχνίδια των συλλόγων θα διεξαχθούν 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 8-9 και 15-16 Μαρτίου, ενώ η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει στις 18 Μαρτίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter