Champions League: Μπάγερν όπως… Παρί

Champions League: Μπάγερν όπως… Παρί

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, άλλη μία ομάδα «καθάρισε» -ουσιαστικά- από το πρώτο κιόλας ματς την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Champions League. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μετά το 2005, το 2013 και 2014, η Μπάγερν «πετάει έξω» από την φάση των «16» την Άρσεναλ.

 Χάρις στο εκρηκτικό δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετέτρεψε το 1-1 του ημιχρόνου σε 5-1, έφτασε τις 16 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στη διοργάνωση και, πλέον, η ρεβάνς της 7ης Μαρτίου στο «Εμιρεϊτς» έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.Οι Βαυαροί έκαναν ίσως το καλύτερό τους ματς στο Champions League, καθώς εκτός από τα πέντε γκολ που πέτυχαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι, ενώ διαμαρτύρονται δικαίως για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν σε χέρι του Μπεγερίν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος του Κοκλέν. Με το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, ο Ρόμπεν έδωσε προβάδισμα στους «κόκκινους» στο 11΄, αλλά στο 30΄ οι «κανονιέρηδες» απάντησαν με τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός εκτέλεσε πέναλτι που απόκρουσε ο Νόιερ, στο «ριμπάουντ» έπιασε… αέρα, αλλά δεν τα παράτησε και με γυριστό σουτ ισοφάρισε.Οι γηπεδούχοι «αγρίεψαν» στο δεύτερο μέρος κι από το 53΄ έως το 63΄ πέτυχαν τρία γκολ. Τα δύο τελευταία ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ είχε δώσει προβάδισμα ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 89΄ ο Μίλερ με δυνατό σουτ, υποχρεώνοντας τους «κανονιέρηδες» στην πιο βαριά ήττα τους στο Champions League.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)Κίτρινες: Χούμελς, Λαμ (χάνει το επόμενο ματς) – Μουστάφι, Τσάκα

Οι ενδεκάδες:ΜΠΑΓΕΡΝ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Χούμελς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι (86΄ Μίλερ), Ρόμπεν (88΄ Ραφίνια), Κόστα (84΄ Κίμιχ), Αλόνσο, Λαμ, Βιδάλ, Αλάμπα ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Γκιμπς, Κοσιενλί (49΄ Γκάμπριελ), Σάντσες, Οζίλ, Τσάμπερλεν, Ιβόμπι (66΄ Γουόλκοτ), Μουστάφι, Μπεγερίν, Τσάκα, Κοκλέν (77΄ Ζιρού)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter