Champions League: Ο ΠΑΟΚ τη γκίνια, η Κράσνονταρ τη νίκη 2-1

Champions League: Ο ΠΑΟΚ τη γκίνια, η Κράσνονταρ τη νίκη 2-1

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ, καταγράφοντας ένα χαμένο πέναλτι στην αρχή του ματς με τον Πέλκα και ένα δοκάρι με τον Ελ Καντουρί στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Κράσνονταρ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη της 2-1 αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί από τώρα στους ομίλους του

Champions League μετά το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στη Ρωσία. Ετσι την ερχόμενη Τετάρτη (30/9) στη ρεβάνς στην Τούμπα θα χρειαστεί νίκη με… μισό μηδέν για να βρεθεί αυτός στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι με στόχο να αιφνιδιάσει τους Ρώσους και μόλις στο 6ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν σε σουτ του Σβαμπ η μπάλα βρήκε το χέρι του Κάιο, όμως ο Πέλκας που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαχόνοφ που απέκρουσε. Το χαμένο πέναλτι άλλαξε την ψυχολογία των γηπεδούχων που σιγά-σιγά βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες αφού ο Ζίφκοβιτς έδιωξε όσα σουτ επιχείρησαν οι αντίπαλοι. Τελικά ο «δικέφαλος» ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 33’ μετά από καταπληκτικό συνδυασμό Σβαμπ, Γιαννούλη, Α. Ζίφκοβιτς, ο οποίος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Πέλκας με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Η ελληνική ομάδα προσπάθησε αμέσως να εκμεταλλευτεί το σοκ της Κράσνονταρ όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που στο 38’ κέρδισαν πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Καμπελά. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κλάεσεν και ισοφάρισε 1-1…

Στο β μέρος η Κράσνονταρ είχε την υπεροχή κι ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ξαφνική αντεπίθεση. Σε μια από αυτές ο «δικέφαλος» στάθηκε άτυχος αφού το πλασέ του Ελ Καντουρί βρήκε το κάθετο δοκάρι του Σαχόνοφ. Και σα να μην έφθανε αυτό, δύο λεπτά μετά στο 70’ ο Καμπελά από κοντά έκανε το 2-1 για του Ρώσους.

Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν κιτρίνισε τους Κάιο, Γιαννούλη, Σβαμπ. Κλάεσον, Κρέσπο, Ολσον, Μπεργκ, Ινγκασον και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Πετρόφα, Καμπελά (81’ Ούτκιν), Βιλένα, Όλασον, Μπεργκ, Κλάεσον, Βάντερσον (86’ Σουλειμάνοφ).

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Γιαννούλλης, Πέλκας (79’ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’Σφιντέρσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter