Champions League: Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόκριση επί της Μπεσίκτας και μαζί, έσοδα 8 εκατ ευρώ!

Champions League: Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόκριση επί της Μπεσίκτας και μαζί, έσοδα 8 εκατ ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (25/8, 21:00, Open tv) την τούρκικη Μπεσίκτας στην Τούμπα στο νοκ άουτ παιχνίδι του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League και έχει ως στόχο την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό που θα τους εξασφαλίσει έσοδα που θα αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ καθώς ακόμη κι αν δεν προκριθεί από εκεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, θα έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στους ομίλους του Europa League!

Aν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί απόψε δεν θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη αλλά θα υποβιβαστεί στον γ’ προκριματικό του Europa League και για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης θα πρέπει να αποκλείσει τον αντίπαλο του στον γ’ προκριματικό (μονό ματς) και στα πλέι οφ (πάλι μονό παιχνίδι) για να μπει στους ομίλους…

Όπως καταλαβαίνει κανείς το αποψινό ματς στην άδεια Τούμπα είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμο για τον «δικεφάλο» που δεν θέλει να πάθει ό,τι και το περσινό καλοκαίρι που αποχαιρέτησε νωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά…

Ο Αμπελ Φερέιρα δήλωσε από χθες ότι το ματς – παγίδα με τους Τούρκους «είναι τελικός». Και στο σημερινό «τελικό» ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μάτος, Μιχάι, Νινούα. Αντίθετα παρόντες θα είναι οι Πασχαλάκης, Ζιβκόβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λέο Ζαμπά, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Από την άλλη πλευρά η Μπεσίκτας πήγε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι για να κάνει πολιτική, όπως προσπαθεί να κάνουν οι Τούρκοι κυβερνώντες και πολλά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εδώ και αρκετές ημέρες. Η δήλωση του προπονητή της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν ήταν χαρακτηριστική: «Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική. Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική. Όταν ήρθαμε εδώ, οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο»

Οι Τούρκοι δεν βρίσκονται σίγουρα σε καλή κατάσταση εξαιτίας της ελλιπούς προετοιμασίας αλλά και των πολλών οικονομικών προβλημάτων που έχουν, ενώ δεν θα έχουν στη διάθεση τους σήμερα το «αστέρι» τους τον 28χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Άντεμ Λιάιτς και τους αμυντικούς Ντούγκλας και Μερέν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβερί και οι βοηθοί του οι Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την UEFA, τα παιχνίδια επιστρέφουν στο προηγούμενο καθεστώς με τις τρεις αλλαγές (και όχι πλέον με πέντε). Αν το ματς λήξει ισόπαλο θα έχουμε παράταση (εκεί οι ομάδες δικαιούνται μια αλλαγή ακόμα) και πέναλτι. Τέλος δεν θα υπάρχει VAR όπως και σε όλα τα ματς των προκριματικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter