Champions League: «Πάρτι» πρόκρισης η Αταλάντα και μεγάλο διπλό η Λειψία

Champions League: «Πάρτι» πρόκρισης η Αταλάντα και μεγάλο διπλό η Λειψία

Οι πρωτάρες της φάσης των «16» του Champions League, Αταλάντα και Λειψία άστραψαν και βρόντηξαν στη χθεσινή (19/2) βραδιά της διοργάνωσης.

Η μεγάλη φετινή έκπληξη η Αταλάντα με την καλύτερη επίθεση στην Ιταλία, σκόρπισε 4-1 την Βαλένθια και βρίσκεται με το ένα πόδι στην προημιτελική φάση. Η ομάδα του Μπέργκαμο που δίνει τους αγώνες της στην διοργάνωση στο γειτονικό Μιλάνο, έστησε πάρτι στο «Μεάτσα» και αποθεώθηκε από 45.000 φίλους της….

Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 16’ με τον Χάτεμπερ και στο 42’ ο Ίλισιτς έκανε το 2-0. Στο 57’ ο Φρόιλερ με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 63’ ήταν η σειρά του Χάτεμπερ να σκοράρει ξανά για το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια ήταν να μειώσει στο 66’ σε 4-1 με σουτ του Τσερίσεφ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Καλντάρα (75΄ Ζαπάτα), Χάτεμπερ, Γκόσενς, Γκόμες (81΄ Μαλινόφσκι), Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (90΄+2΄ Ταμέζε)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Θελάδες): Ντομενέκ, Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκουέντες (64΄ Τσερίσεφ), Σολέρ, Τόρες, Μάξι Γκόμες (67΄ Γκαμεϊρό)

Διπλό η Λειψία

Στο άλλο ματς της χθεσινής μέρας, η Λειψία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τότεναμ (0-1) των πολλών απουσιών. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Βέρνερ με πέναλτι στο 58’.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μουρίνιο): Λιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Φερνάντες (64΄ Λαμέλα), Λο Σέλσο, Άλι (65΄ Ντομπελέ), Μπέργκβαϊν, Μόουρα

ΛΕΙΨΙΑ (Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Αμπάντου, Χάλστενμπεργκ, Μουκιελέ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ (83΄ Φόρσμπεργκ), Ανχελίνο, Νκουνκού (74΄ Χαϊντάρα), Βέρνερ, Σικ (77΄ Πόουλσεν)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter