Champions League: Πρόκριση σε ματς – ροντέο για τη Μακάμπι Χάιφα – Στους ομίλους Μπενφίκα και Πλζεν

Champions League: Πρόκριση σε ματς – ροντέο για τη Μακάμπι Χάιφα – Στους ομίλους Μπενφίκα και Πλζεν

Η Μακάμπι Χάιφα ήταν η μεγάλη νικήτρια της συναρπαστικής «μονομαχίας» με τον Ερυθρό Αστέρα, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Έπειτα από το ματς στο Ισραήλ, το οποίο και πήρε με σκορ 3-2, είδε τους Σέρβους να προηγούνται με 2-0 στη ρεβάνς του Βελιγραδίου, ωστόσο κατάφερε να «γυρίσει» την κατάσταση, μειώνοντας σε 2-1 με γκολ του -γνωστού στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Άρη- Ντάνιελ Σούντγκρεν και ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Παβκόβ (2-2).

Στην Τσεχία, η πρωταθλήτρια Πλζεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-1 της Καραμπάχ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αν και οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα ανοίγοντας πρώτοι το σκορ.

Την πιο άνετη βραδιά, την είχε η Μπενφίκα, επικρατώντας χωρίς κόπο με 3-0 της Ντιναμό Κιέβου. Όλα τα γκολ των Πορτογάλων (Οταμέντι 27′, Ράφα Σίλβα 40′, Νέρες 42′) σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Απόψε, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ από τη Νορβηγία, η οποία έχει προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη της (1-0) στο πρώτο ματς, η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη υποδέχεται την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα (2-1 το πρώτο ματς στη Δανία), ενώ η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τους Ρέιντζερς στη ρεβάνς του 2-2 της Σκωτίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter