Champions League σε Ιταλία και Αγγλία κόντρα στον… κορονοϊό

Champions League σε Ιταλία και Αγγλία κόντρα στον… κορονοϊό

Παρά τους φόβους για την εξάπλωση του κορονοϊού και στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ιταλία που μετράει ήδη επτά νεκρούς και παρά τα σενάρια που ήθελαν χθες (24/2) την UEFA, να σκέφτεται την αναβολή των σημερινών αγώνων της φάσης των “16” του Champions League, οι δύο αγώνες του προγράμματος θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρώτος στον ιταλικό νότο, εκεί που η Νάπολι θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα και ο δεύτερος στην Αγγλία, εκεί όπου η Τσέλσι φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου.

Στη Νάπολι η Μπαρτσελόνα ξαναβρίσκει στο δρόμο της, τον μεγαλύτερο της εφιάλτη. Τον… Κώστα Μανωλά! Ο Ελληνας στόπερ ήταν εκείνος που την είχε αποκλείσει πριν δύο χρόνια στη προημιτελική φάση, αφού με δικό του γκολ (το τρίτο) η Ρόμα στην οποία αγωνιζόταν τότε, είχε νικήσει 3-0 την παρέα του Μέσι, ανατρέποντας το 4-1 του πρώτο αγώνα στο Καμπ Νου! Διαιτητής του αγώνα (22.00, Cosmote Sports 2 HD) είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Μανωλάς, Μάριο Ρουί, Φάμπιαν Ρουίθ, Ντέμε, Ζιελίνσκι, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζούνιορ, Άρτουρ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Φατί, Γκριεζμάν

Μάχη στο Λονδίνο

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς (22.00, Cosmote Sport 1 HD) στο Λονδίνο, η ασταθής Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ υποδέχεται την Μπάγερν ως αουτσάιντερ, όμως έχει μια πολύ δυνατή παράδοση με το μέρος της. Ότι οι «μπλε» είναι αήττητοι με γερμανικές ομάδες στο Στάνφορντ Μπριτζ! Σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της η Τσέλσι μετράει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Μπάγερν από την πλευρά της, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και προέρχεται από έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της (όπου μετείχε και ο Ολυμπιακός). Το πιο εντυπωσιακό πάντως έιναι ότι οι Βαυαροί είναι αήττητοι στα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση καθώς μετρούν 9 νίκες και 3 ισοπαλίες! Διαιτητής στο Λονδίνο θα είναι ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν

Πιθανές συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Έιμπραχαμ, Γουίλιαν.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ, Τιάγκο, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter