Champions League: Σε Ρεάλ και Νάπολι τα τελευταία εισιτήρια – Οι 8 φιναλίστ των προημιτελικών (Video)

Champions League: Σε Ρεάλ και Νάπολι τα τελευταία εισιτήρια – Οι 8 φιναλίστ των προημιτελικών (Video)

Η Ρεάλ και η Νάπολι ήταν οι δύο που πήραν το βράδυ της Τετάρτης τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησαν και στις ρεβάνς την Λίβερπουλ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα.

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ νίκησε 1-0 την Λίβερπουλ με γκολ του Μπενζεμά στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” (είχε νικήσει με 5-2 στο “Άνφιλντ” στο πρώτο ματς), ενώ οι Ιταλοί νίκησαν εύκολα 3-0 την Άιντραχτ στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” (είχαν επικρατήσει 2-0 και στην Φρανκφούρτη) με δύο γκολ του Οσιμεντ κι ενα με πέναλτι του Ζιελίνσκι.

Ρεάλ – Λίβερπουλ 1-0

Νάπολι – Άιντραχτ 3-0

Ετσι οι 8 φιναλίστ των προημιτελικών είναι: Τρεις ομάδες από την Ιταλία (Νάπολι, Μίλαν, Ιντερ), δύο από την Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι), μία ισπανική (Ρεάλ), μία γερμανική (Μπάγερν) και μία πορτογαλική (Μπενφίκα).

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/3) για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τύπικά γηπεδούχο του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι 16 και 17 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο “Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter