Champions League: «Σκληρή ομάδα» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βίλας Μπόας

Champions League: «Σκληρή ομάδα» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βίλας Μπόας

Έναν πολύ σκληρό αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Βίλας Μπόας στη συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ, ενόψει του αυριανού (1/12, 22.00) αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Βελοντρόμ» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παράλληλα έκανε στροφή 180 μοιρών κι ενώ τόσο καιρό έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη και πρέπει να κοιτάξει η ομάδα του το φαλλικό πρωτάθλημα, τώρα υποστήριξε πως για τη Μαρσέιγ η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να προκριθεί στο Europa League…

Oι δηλώσεις του Βίλας Μπόας:

«Πιστεύω ότι θα έχουμε το ίδιο επιθετικό πρόσωπο όπως με τη Ναντ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας έμπειρος αντίπαλος και θα είναι κάπως πιο δύσκολο για εμάς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα. Θα είναι ένα ματς σημείο αναφοράς για εμάς. Με απασχολεί μόνο η νίκη.

Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις που μετέχουμε. Είμαι περίεργος γι΄αυτό. Αναρωτιέμαι γιατί οι γαλλικές ομάδες επηρεάζονται τόσο πολύ στο Champions League. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ανταγωνιστικότητα. Θα πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά δεν έχω βρει ακόμη τις απαντήσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα.

Δεν σκοπεύω να κάνω πολλές αλλαγές, η κούραση όντως αρχίζει να φαίνεται καθώς τα παιχνίδια είναι κοντά το ένα στο άλλο. Αλλά πιστεύουμε στη μέθοδό μας και πάνω από πέντε χρόνια η Μαρσέιγ ανταποκρίνεται καλά σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ο Σακάι πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος, ο Άβαρο θα είναι στο 100%».

Για το θέμα της πρόκρισης: «Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να προκριθεί αμέσως. Η Πόρτο το ίδιο. Η Πόρτο έχει να παίξει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Και είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε τη νίκη στον αγώνα με την Σίτι».

Για το ότι δεν έχει βάλει γκολ η Μαρσέιγ: «Δεν έχουμε σκοράρει ακόμη, όντως. Πρέπει να…χτυπήσουμε το γκολ! Είχαμε ατυχία στο Champions League σε φάσεις όπως με τον Μπενεντέτο στο ματς με τον Ολυμπιακό και με τον Παγιέτ εναντίον της Πόρτο».

Για τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένας καλός αντίπαλος, έμπειρος από την Ευρώπη. Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατοί. Ανταποκρίνονται πολύ καλά έστω και χωρίς τον Βαλμπουενά. Έχει πολύ γρήγορους παίκτες στα άκρα και έναν εξαιρετικό σέντερ φορ, τον Ελ Αραμπί. Θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Η τελευταία ευκαιρία μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το πώς νιώθει για την άσχημη πορεία της Μαρσέιγ: «Σίγουρα υπάρχει έλλειψη εμπειρίας. Έχουμε χάσει 13 παιχνίδια στη σειρά. Η πορεία της Μαρσέιγ δεν είναι καλή στην Ευρώπη με εξαίρεση την παρουσία στον τελικό του Europa League. Για μένα υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Σίγουρα ήμασταν αφελείς. Για μένα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Θα ήθελα να μιλάω για τις αποτυχίες μου. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω αυτή την αποτυχία».

Για το γαλλικό πρωτάθλημα και τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Αν γίνεται να χάσει τον τίτλο η Παρί, θα πρέπει να είμαστε εκεί για να τους απειλήσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να ανταγωνιστούν την Παρί. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα μπορούμε να τα δούμε καλύτερα μετά τη Μονακό και την Ρεν. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καθοριστική. Ήμασταν απογοητευτικοί στο Champions League. Αν συνεχίσουμε στο Europa League θα πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter