Champions League: Στον τελικό η Γιουβέντους!

Champions League: Στον τελικό η Γιουβέντους!

Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 2-1 της Μονακό στο Τορίνο και με συνολικό σκορ 4-1 «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, όπου και θα βρει το νικητή του ζευγαριού Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά το 2015, η Γιούβε επιστρέφει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μονακό προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης, πίεσε για ένα 20λεπτο και παρότι οι γηπεδούχοι έχασαν τον Κεντίρα με τραυματισμό στο 10′, ανέβασαν απότομα στροφές. Στο 33′ και μετά από χαμένες ευκαιρίες του Ιγουαΐν, ο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ. Ο εκπληκτικός για μια ακόμα φορά Ντάνι Άλβες με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 στο 44′ και κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει για έκτο σερί ματς χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Ο Μπαπέ στο 69′ νίκησε τον Μπουφόν, τα αίματα άναψαν για λίγο και μέχρι τη λήξη κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα. Η Γιούβε όμως δεν είχε πρόβλημα με αυτό. Κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου ματς εξασφάλισε την επιστροφή της σε τελικούς. Θα είναι ο ένατος στην ιστορία τους, έχοντας στόχο να κατακτήσουν την τρίτη κούπα.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι (85′ Μπενατιά), Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα (10′ Μαρκίζιο), Πιάνιτς, Ντιμπάλα (54′ Κουαδράδο), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Μονακό: Σούμπασιτς, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί (55′ Φαμπίνιο), Μπακαγιοκό (78′ Ζερμέν), Ζοάο Μοουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (69′ Λεμάρ), Εμ’Μπαπέ, Φαλκάο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter