Champions League: Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Ρεάλ, 3-1 την Σίτι

Champions League: Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Ρεάλ, 3-1 την Σίτι
Ο πρώτος ημιτελικός Σίτι -Ρεάλ 4-3 ήταν απολαυστικός. Η χθεσινή ρεβάνς Ρεάλ -Μάντσεστερ Σίτι 3-1, που κρίθηκε στην παράταση, ήταν… η επιτομή του γιατι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ…

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης με επική ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο Μπερναμπέου με στόχο να αιφνιδιάσει τους Μαδριλένους και έχασε ευκαιρίες να ανοίξει νωρίς το σκορ. Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της Σίτι και προσπαθούσε να εκμεταλευτεί μόνο την ταχύτητα του Βινίσιους. Ο Κουρτουά στο 42′ έσωσε το 0-1 στη μεγάλη ευκαιρία των Αγγλων με τον Σίλβα.
Στο β’ μέρος η Ρεάλ που ήθελε οπωσδήποτε γκολ για να ισοφαρίσει το 4-3 του πρώτου αγώνα, με το ξεκίνημα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βινίσιους για το 1-0. Το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο χωρίς φάσεις αλλά στο 74′ ο Μαχρέζ με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.
Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο δίλεπτο 86′- 87′ η Σίτι έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για το 0-2 με τους Γκρίλις και Φόντεν και στο φινάλε έγινε το απίθανο με μια επική ανατροπή, από τις πολλές που συνηθίζει η Ρεάλ, καθώς ο Ροντρίγκο που είχε μπει αλλαγή, με δυο γκολ στο 90′ και στο 91′ έκανε το 2-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση!
Στο 95′ ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 3-1 και παρά την πίεση της Σίτι, η Ρεάλ κράτησε την πρόκριση…
Ο διαιτητής Ορσάτο έδειξε κίτρινη στους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαλβέρδε, Στέρλινγκ, Ζιντσένκο.
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μεντί, Νάτσο, Μιλιτάο (115′ Βαγιέχο), Κρόος (68′ Ροντρίγκο), Κασεμίρο (75′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μόντριτς (75′ Καμαβιγκά), Βινίσιους (115′ Βάσκεθ), Μπενζεμά (104′ Σεμπάγιος).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εμερσον, Γουόκερ (72′ Ζιντσένκο), Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Ρόντρι (98′ Στέρλινγκ), Σίλβα, Μαχρέζ (85′ Φερναντίνιο), Ντε Μπρόινε (72′ Γκιντογκάν), Φόντεν, Ζεσούς (79′ Γκρίλις).
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter