Charles Oakley: Διαμαρτύρεται σε αγώνα NBA και συλλαμβάνεται! (Video)

Charles Oakley: Διαμαρτύρεται σε αγώνα NBA και συλλαμβάνεται! (Video)

Ίσως για πρώτη φορά οι οπαδοί σταμάτησαν να βλέπουν τον αγώνα του NBA και έστρεψαν το βλέμμα τους προς την κερκίδα.

Κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα των Knicks με τους Clippers όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο σταμάτησε να βλέπει τι συνέβαινε μέσα στο παρκέ και κοίταξε προς τις κερκίδες

Εκεί είδε τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας των Knicks, Charles Oakley, να έχει έντονη διαφωνία με αστυνομικούς και μέλη της ασφαλείας της ομάδας, χτυπώντας μάλιστα τρεις από αυτούς!

Τελικά, τον πήραν «σηκωτό» από το γήπεδο, περνώντας του χειροπέδες, ενώ κάποια στιγμή τον πέταξαν στο πάτωμα, με όλο το γήπεδο να αποθεώνει τον Oakley!

Σύμφωνα με του Αμερικανούς, ο άλλοτε All Star παίκτης βρισκόταν στην συνηθισμένη του θέση στο γήπεδο, όταν και άρχισε να φωνάζει προς τον Ιδιοκτήτη της ομάδας, James Dolan, ο οποίος κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο, ζητώντας από την ασφάλεια της ομάδας να απομακρύνει τον Oakley από το γήπεδο!

Ο ίδιος πάντως λέει πως δεν έκανε τίποτα και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα τον πλησίασε άνθρωπος της ασφάλειας και του ζήτησε να φύγει γιατί “κάποιος ζήτησε να αποχωρήσει”. Ο ίδιος αναφερόμενος στην “εμπλοκή” που ακολούθησε είπε ότι ήταν λογικό γιατί όλο και περισσότεροι τον περικύκλωναν και αισθάνθηκε απειλούμενος.

http://www.espn.com/video/clip?id=18651526

https://www.youtube.com/watch?v=O9YxPXrmZU4

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter