Choupette: Η γάτα του Καρλ Λαγκερφελντ πενθεί και φοράει μαύρη πλερέζα (Photo)

Choupette: Η γάτα του Καρλ Λαγκερφελντ πενθεί και φοράει μαύρη πλερέζα (Photo)

Η γλυκιά Choupette, η αγαπημένη γάτα του Καρλ Λάγκερφελτ θρηνεί το χαμό του αφεντικού της ο οποίος πέθανε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 85 ετών.

Η Choupette που λέγεται ότι θα κληρονομήσει περίπου ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του διάσημου σχεδιαστή, ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών, φωτογραφήθηκε με… πλερέζα και η φωτογραφία αναρτήθηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, το σχόλιο που έκανε ο διαχειριστής της σελίδας της είναι πως η Choupette είναι συντετριμμένη γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήριά σας. Με μία κρύα, μέχρι πρότινος, καρδιά και συντετριμμένη, θα πενθήσω. Προσεύχομαι πως τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές σας θα με βοηθήσουν να προχωρήσω μπροστά χωρίς τον Μπαμπά μου Karl Lagerfeld».

Η Choupette, μπορεί να θεωρείται από κάποιος μια απλή γάτα, ωστόσο έχει μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν. Μεταξύ άλλων έχει γίνει ηρωίδα σε βιβλίο, έχει παίξει σε διαφημίσεις, έχει πρωταγωνιστήσει σε περιοδικά, έχει τη δική της συλλογή με διαμαντένια αξεσουάρ, μένει σε δική της σουίτα με ειδικό ηχοσύστημα και μπάνιο, έχει υπηρέτριες, σωματοφύλακα, πετάει με ιδιωτικό τζετ και προφανώς κάνει μπάνιο με… σαμπάνια.

Διαβάστε επίσης: Choupette: Η διάσημη γάτα – κληρονόμος του Καρλ Λαγκερφελντ που κάνει μπάνιο με σαμπάνια και έχει δική της σουίτα και τζετ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter