Click away: Πριν καλά καλά εφαρμοστεί, ο Γεωργιάδης απειλεί με κατάργηση

Click away: Πριν καλά καλά εφαρμοστεί, ο Γεωργιάδης απειλεί με κατάργηση

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει σε εμπόρους και καταστηματάρχες για το κατά πόσο το click away θα μπορέσει να λειτουργήσει και να φέρει έσοδα στο πληττόμενο λιανεμπόριο. Αν και κρατούν μικρό καλάθι για τα αποτελέσματα της εφαρμογής του, ελπίζουν πως ίσως κινηθεί έστω και λίγο η αγορά ενόψει γιορτών. 

Ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης, άρχισε να απειλεί ήδη με κατάργηση του νέου μέτρου απευθύνοντας αυστηρή προειδοποίηση  σε εκείνους που παραβιάζουν τους κανόνες του «Click away», λέγοντας πως αν δεν τηρηθούν οι κανόνες το μέτρο θα καταργηθεί. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η οποία δείχνει μια γυναίκα να δοκιμάζει παπούτσια στο δρόμο. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και τονίζει ότι οι έλεγχοι που θα γίνονται από σήμερα, θα το λάβουν υπόψιν.

«Θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα..», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πάντως η προσαρμογή δείχνει δύσκολη, με τα πρώτα προβλήματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους αφού πολλοί καταστηματάρχες καταστηματάρχες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν και να δημιουργήσουν το μηχανισμό μέσω διαδικτύου προκειμένου να εξυπηρετούν τους καταναλωτές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter