Cobotics στο ρυθμό της ελληνικής αγοράς

Cobotics στο ρυθμό της ελληνικής αγοράς

Η Gerobo συμμετέχει στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής που θα διεξαχθεί από 12-14 Απριλίου 2024 στο Metropolitan Expo

Το τρίπτυχο τομέων της Gerobo αφορά σε cobots, drones και cybersecurity και αφορά στους κλάδους βιομηχανίας, logistics, ναυτιλίας, υγείας και horeca,  με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο ως χειριστή, επόπτη και διαμορφωτή των ρομποτικών λύσεων, στο πλαίσιο των smart cities, industry και factory 4.0 & 5.0.

H Gerobo είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην Ελλάδα αυτόνομα ή συνεργατικά ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης. Στην νέα εποχή που διαμορφώνεται, η χρήση των cobots φέρνει στο προσκήνιο ολοένα και περισσότερες λύσεις και εφαρμογές αυτοματισμού σε πληθώρα αναγκών. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αυτόνομα ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης που είναι κατασκευασμένα με τεχνολογίες αιχμής, AMR’s μεταφοράς αλλά και cobots καθαρισμού για την επιφάνεια της θάλασσας. Μαζί, οι επαγγελματίες πληροφορικής θα λάβουν γνώση για την All in one πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας  της Tehama Technologies και τα σημαντικά πλεονεκτήματα ασφαλούς εργασίας και πρόσβασης σε δεδομένα και εφαρμογές από οπουδήποτε.

Gerobot: η νέα Cobot πρόταση από την Gerobo

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Gerobo καλεί τους ενδιαφερόμενους για κάτι ακόμα πιο σημαντικό. H νέα πρόταση του Gerobot αποτελεί ιδιαίτερης προσοχής αφού ήρθε η ώρα να μπορεί η κάθε επιχείρηση να έχει τα δικά της cobots ανάλογα με τις δικές της ανάγκες.

Τα cobots έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητα και δίνουν νέα δυναμική στους εργαζόμενους με μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητα τους αυξάνοντας τις δεξιότητες για αλληλεξαρτώμενη συνεργασία – οξυδέρκεια, προβλεψιμότητα και αμοιβαίος έλεγχος. 

Δωρεάν εγγραφή για την έκθεση μπορεί να γίνει εδώ ενώ επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών στο πλαίσιο της έκθεσης, μπορούν να προγραμματιστούν μέσα από εδώ

Η Gerobo International

Η Gerobo International είναι πάροχος ρομποτικών λύσεων αυτοματισμού που αφορούν στους επιχειρηματικούς της τομείς που αναπτύσσονται σε Robotics, Cobotics, AMR’s, Service robots, AI Drone solutions και Cyber Security. 

H εταιρεία παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις στους τομείς Ναυτιλίας, Βιομηχανίας, Logistics, Υγείας και Ho.ReCa. Το σύνθημα της εταιρείας είναι People First, Robots Next!, καθώς εμπνέεται από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες και αυξητικά εφαρμόσιμες τεχνολογικές εξελίξεις στο πλαίσιο αυτοματισμών των Smart Cities, του Industry 4.0 & 5.0, την 5G τεχνολογία, την ανθρώπινη συνεργατική αλληλεπίδραση με τη ρομποτική και το IoT.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter