Conference League: «Άσφαιρος» ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Conference League: «Άσφαιρος» ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του κι έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό του Conference League και δυσκόλεψε την υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (3/9) στο Ισραήλ.

Ο «δικέφαλος» μπροστά σε 20.000 φίλους του  πήρε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία και μόλις στο 10’ κέρδισε πέναλτι από ανόητο μαρκάρισμα του Γκότλιμπ στον Ζίφκοβιτς. Όμως ο Σίλβα απέκρουσε την εκτέλεση του Σβαμπ και ο «δικέφαλος» έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς.

Παρά το σοκ από το χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ επέμεινε κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Τόμας και Εκόνγκ. Στη συνέχεια ο «δικέφαλος» προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την ισραηλινή εστία και αρκέστηκε σε σουτ εκτός περιοχής προκειμένου να σπάσει το «τείχος» της Μπεϊτάρ. Η οποία πάντως, λίγο έλειψε από το πουθενά στο 30’ να σκοράρει κιόλας, όταν μετά από καραμπόλες, ο Μπάμπα λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι.

 Στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει να απειλεί αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Εκτός αυτού, μετά το 60’ οι παίκτες του Λουτσέσκου έδειξαν κουρασμένοι και η Μπεϊτάρ βγήκε πιο μπροστά μήπως το εκμεταλλευτεί και στο 65’ βολίδα του Νικολαέσκου έφυγε λίγο άουτ.

Ο Λουτσέεσκου έριξε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Σαμάτα σε μια προσπάθεια να πιέσει κι άλλο τους κεντρικούς αμυντικούς των αντιπάλων και ακόμη τους Νάρει και Φελίπε Σοάρες προκειμένου να κάνει πιο δημιουργική την ομάδα του. Στο 75’ σουτ του Ζίφκοβιτς έφυγε λίγο άουτ και στο 80’ κεφαλιά του Σβαμπ είχε την ίδια τύχη.

Ο Ουκρανός ρέφερι Μίκολα Μπαλάκιν έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γκοτλίμπ, Μπίτον, Σίλβα, Μπάμπα, Τάισον, Μίχα, Αζάρια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (71’ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (86’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (64’ Νάρεϊ), Τάισον, Τόμας (71’ Σαμάτα).

ΜΠΕΪΤΑΡ: Σίλβα, Μπιτόν, Ντγκάνι, Γκοτλίμπ (58’ Κούρσια), Κρίαφ, Μοράζοφ, Αζάρια, Ασκενάζι, Τομά (58΄Γιόνα), Σούα (72’ Μίχα), Νικολαέσκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter